Zümrüdüanka 16. Bölüm izle!

Zümrüdüanka 16. Bölüm izle!
Zümrüdüanka dizisi çok konuşulacak yeni bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Serhat ve Abbas'ın hesaplaşmasının yaşanacağı Zümrüdüanka 16. Bölüm izle!

Alp Nevruz ve Ceren Yılmaz'ın başrollerde olduğu Zümrüdüanka dizisi nefes kesen sahnelerle bu akşam ekranda olacak. Zümrüdüanka 16. Bölümde Abbas, Serhat ve Zümrüt'ün hesaplaşma dolu sahneleri geceye damga vuracak. Sevilen dizi Zümrüdüanka 16. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Zümrüdüanka 16. Bölüm canlı izle!

Zümrüdüanka yeni bölüm canlı izle!

Pastel Film tarafından projelndirilen ve iki sezondur başarılı bir şekilde yoluna devam eden Zümrüdüanka dizisinin yeni bölümü bu akşam saat 20:00'da Fox Tv'de yayınlanacak. Serhan Şahin'in yönetmenliğinde çekilen Zümrüdüanka, sevilen oyuncu kadrosuyla Cumartesi akşamlarının iddialı yapımlarından biri. Alp Nevruz, Ceren Yılmaz, İsmail Hacıoğlu, Hatice Aslan, Gökçe Eyüpoğlu, Selim Bayraktar, Ayten Uncuoğlu, Serhat Özcan gibi usta oyuncuları bir araya getiren Zümrüdüanka dizisi senaryosuyla da oldukça başarılı.

Zümrüdüanka 16. Bölüm canlı izle!

Çekimleri Kapadokya'da yapılan Zümrüdüanka dizisi imkansız bir aşkın hikayesini ekrana taşıyor. Zümrüt ve Serhat'ın aşkı engellere takılsa da hiç bitmeyecektir. Ceren Yılmaz ve Alp Nevruz'un canlandırdığı Zümrüt ve Serhat karakterleri seyirci tarafından da beğenilmişti. Kapadokya'nın atmosferini evlerinize taşıyan Zümrüdüanka 16. Bölüm bu akşam yayında olacak. Fox Tv'nin başarılı dizilerinden biri olan Zümrüdüanka'da bu akşam heyecan dorukta olacak. Zümrüdüanka 16. Bölüm full HD canlı izle!

Zümrüdüanka 16. Bölümde neler olacak?

Zümrüdüanka'da bu akşam Abbas ve Serhat'ın hesaplaşma sahnleri yürekleri ağza getirecek. Abbas Zümrüt ve Serhat'ın ayrılması için elinden geleni yapmaya devam ediyor. Serhat ise Deniz'den boşanmak için işlemleri hızlandırır. Konaktan ayrılmak istemeyen Deniz'in ise yeni planları vardır. Zümrüt Cihan'ın atölyesinde işe başlar fakat bunu öğrenen Serhat'ın kıskançlık duyguları açığa çıkar. Serhat diğer yandan amcası ve ailesinin ölümünden sorumlu tuttuğu Abbas'ın peşindedir. Serhat'ın öfkesi Zümrüt'le bir araya gelme ihtimalini yok edecek bir sona doğru giderken, Zümrüt son anda müdahale edecektir. Zümrüt'ün son andaki müdahalesi işe yarayacak mı? Serhat gerçekleri öğrenebilecek mi? Hepsi ve daha fazlası bu akşam Fox Tv'de. Zümrüdüanka 16. Bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

24-10-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar