Ünlü Oyuncu Ceren Yılmaz Koronavirüse Yakalandı

Ünlü Oyuncu Ceren Yılmaz Koronavirüse Yakalandı
Ünlü ve güzel oyuncu Ceren Yılmaz koronavirüse yakalandı. Son olarak Zümrüdüanka dizisinde rol alan Ceren Yılmaz’ın tedavisine hastanede devam ediliyor.

Tüm dünyada ve ülkemizde yeniden tırmanışa geçen ve bir anda yeniden gündemin ilk sıralarına yerleşen salgın hastalık koronavirüs insanları etkilemeye devam ediyor. Bir yıldan fazla bir zamandır adeta insanlığı esir alan ve sosyal yaşamdan koparan koronavirüs sokaktaki insan, şarkıcı, oyuncu, ünlü ünsüz siyasetçi bilim adamı demeden herkesi etkiliyor ve ne yazık ki bulaştı kişiye zor anlar yaşatıyor. Birçok kez bu sayfalardan koronavirüse yakalandığının ya da hayatını kaybettiğini duyurduğumuz pek çok ünlü isim oldu. bu yazıda da yine ünlü bir ismin koronavirüse yakalandığını ve hastanede tedavi altında olduğunun haberiyle karşınızdayız. Son olarak Zümrüdüanka adlı dizide başrol oynayan güzel oyuncu Ceren Yılmaz’ın yapılan covid – 19 testinin pozitif çıktığı örenilirken oyuncunun tedavi amaçlı hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Ceren Yılmaz’ın Covid – 19 Testi Pozitif Çıktı

Son olarak Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz aylarda final yapan Zümrüdüanka dizisinde Zümrüt karakteriyle seyirci karşısına çıkan ve başarılı oyunculu ile büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Ceren Yılmaz’ın yapılan covid – 19 testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Ünlü oyuncunun tedavi amaçlı olarak hastaneye kaldırıldı öğrenilirken ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda olayı doğrulayarak takipçilerini bilgilendirdi. Ceren Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum. Maalesef Covid olmuşum ama geçer herhalde, öyle düşünüyorum. Siz bol bol dua edin” ifadelerini kullandı. 30 yaşındaki güzel oyuncunun tedavisinin devam ettiği belirtilirken durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bizde ünlü ve güzel oyuncuya çok geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve eski salıklı günlerine dönmesini temenni ediyoruz.

Ceren Yılmaz Kimdir?

Son olarak Zümrüdüanka dizisinde rol alan güzel ve başarılı oyuncu Ceren Yılmaz 6 Haziran 1990 yılında Samsun’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından Kocaeli Üniversitesi Güzel sanatlar fakültesi Sahne Tasarımı Bölümünden mezun olan ceren Yılmaz daha sonra oyunculuk mesleğini seçerek bu alanda eğitim almış ve bu mesleği yapmaya başlamıştır. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan güzel oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır. Filinta Bir Osmanlı Polisiyesi, Deli Gönül, Üç Harfliler, Adak, Zümrüdüanka.

04-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar