Zümrüdüanka 2.bölüm İzle!

Zümrüdüanka 2.bölüm İzle!
Zümrüdüanka 2.bölüm İzle! 1 Şubat Cumartesi günü yeni bölümü ile seyirci karşısına çıkacak Zümrüdüanka 2.bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Zümrüdüanka 2.bölüm canlı izle! 1 Şubat Cumartesi günü 2. bölümü ile ekranlara gelecek olan Zümrüdüanka dizisi geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile seyircinin kalbine dokunmayı başarmıştı. Pastel Film tarafından Kapadokyada çekimleri gerçekleşen, Cemal Şan yönetmenliğindeki dizinin başrollerinde Alp Navruz, Ceren Yılmaz, Hatice Aslan ve Umut Karadağ gibi usta oyuncular bulunuyor. Cumartesi akşamlarına yeni bir soluk getiren Zümrüdüanka 2.bölüm ful izlemek için canlı izle linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

ZÜMRÜDÜANKA 2. BÖLÜM ÖZETİ

Zümrüdüanka 2.bölüm İzle! Geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile seyircisinin karşına çıkan dizinin ilk bölümünde, fakir bir ailenin kızı olan Zümrüt çok sevdiği Serhat ile evlenmek için gün sayar. Fakat Serhat Suriye'de askerlik yaparken şehit haberi gelir. Zümrüt yıkılır. Serhatı büyüten ve aynı zamanda Zümrüt'ün patronu olan Adil Zümrüt ile evlenme niyetine girer. Tam olarak zengin avcısı olan Zümrüt'ün annesi Adil ile kızını evlendirip Demirkan'lara dünür olmak için her türlü oyuna oynar ve sonunda amacına ulaşır. Lakin düğün günü Serhat çıkagelir ve işler karışır. 

Dizinin 1 şubat Cumartesi günü yayyınlanan yeni bölümünde ise, Serhat'ın düğünün ortasında gelmesi herkesi en çok ta Zümrüt'ü şaşırtır. Serhat'ın amcası ile evlenmiş olan Zümrüt adeta yüreğine sıcak demirlerle dağlanmış hisseder. Düğün yeri karışır, Herks hittikten sonra Zümrüt ve Serhat hesaplaşır. Serhat bunu kendisine nasıl yaptığını, para için bu aileye karışmak istediğini ima eder ve söyler. Zümrüt ise senin cenazene geldim, yasını tuttum çaresizdim diyerek kendini savunmak istesede Serhat'ın gözünde nefret ateşleri harlanmıştır çoktan. 

Bu hesaplaşmanın ardından Adil, Zümrüt ve Serhat konuşmak için araziye çıktıklarında faili meçhul bir kurşun ile Adil göğsünden vurulur. Ölmeden önce Serhat'a son söylediği şey, Zümrüt sana emanet. Onu gözünden ve yanından ayırma olur. Aynı anda aşk nefret, acı hepsi Serhat ve Zümrüt'ün karmaşık kaderini  iyice çıkmaza sokar. 

Adil'in ölümünden Zümrüt'ü sorumlu tutan Azimet ve Abbas yani Serhat'ın diğer amcası ve babaanesi Zümrüt'ün sonunu hazırlamıştır. İşte bu hikayede Serhat Amcasının vasiyetini yerine getirerek Zümrüt ile birlikte mi olacak yoksa intikamı seçip Zümrüt'ü Amcası ve babaanesinin kollarına mı atacak?

Merakla beklelen Zümrüdüanka yeni bölümü ile bu akşam saat 20:00'de fox TV'de!

İyi Seyirler!

 

01-02-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar