1 Aralık Salı reyting sonuçları belli oldu!

1 Aralık Salı reyting sonuçları belli oldu!
TİAK tarafından ölçümlenen 1 Aralık Salı reyting sonuçları belli oldu. Total, AB ve ABC kategorilerinde dün en çok hangi yapım izlendi?

TİAK tarafından ölçümlemem 1 Aralık Salı reyting sonuçları belli oldu.

Televizyonun yapımlarının sürekliliğinden en önemli rolü üstlenen reytinglerde dün en çok hangi dizi/program izlendi? Dün hangi kanalda hangi dizi/program yayınlandı? Dünün reytinglerinde hangi kanalın hangi programı daha çok izledi? Dünün izlenme oranlarına geçmeden önce Salı dizileri ve programlarına göz atalım!

1 ARALIK SALI HANGİ KANALDA HANGİ DİZİ/PROGRAM YAYINLANDI?

Birbirinden başarılı dizi ve programların ekrana geldiği 1 Aralık Salı günü ulusal kanallarda dört dizi yeni bölümüyle ekrana gelirken, iki kanalda da yarışma programı yayınlandı.

TRT1'de 'Masumlar Apartmanı' dizisi 12. yeni bölümüyle ekrana gelirken, Fox TV'de 'Baraj' dizisi 16. yeni bölümüyle izleyiciyle buluştu. Atv'de 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' 174. yeni bölümüyle yayınlanırken, Kanal D'de Hekimoğlu' 27. bölümüyle yayınlandı. Tv8'de 'MasterChef Türkiye' yeni bölümüyle ekrana gelen program olurken, Show TV'de 'Güldür Güldür Show'un yeni bölümü yayınlandı.

Peki reytinglerde hangi dizi ve program başarılı oldu? İşte sonuçlar!

1 ARALIK 2020 SALI REYTİNG SONUÇLARI

1 Aralık Salı reyting sonuçlarına göre dün en çok izlenen yapım TRT 1'de ekrana gelen 'Masumlar Apartmanı' dizisi oldu. Total, AB ve ABC kategorilerinde günü birinci sırada tamamlayan dizi en yakın rakibi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a büyük fark atmayı başardı.

Total'de günü ikinci sırada tamamlayan yapım 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' oldu. Fox TV'nin sevilen dizisi 'Baraj' günü altıncı sırada tamamlarken, 'MasterChef Türkiye listenini onuncu sırasında kendine yer bulabildi. Hekimoğlu dizisi ve Güldür Güldür Show ilk 10'da yer alamadı.

AB'de EDHO günü ikinci sırada tamamlayan yapım olurken, Hekimoğlu dizisi altıncı sırada yer aldı.MasterChef Türkiye listenin yedinci sırasında kendine yer bulurken, Baraj ve Güldür Güldür Show listenin ilk onunda yer alamadı.

ABC kategorisinde ise ikinci sıra değişmedi. EDHO ikinci, MasterChef Türkiye beşinci, Baraj dizisi yedinci sırada günü tamamlayan yapım oldu. Güldür Güldür Show ve Hekimoğlu üç reyting kategosinden sadece birinde ilk 10'da yer alan yapım oldu.

02-12-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar