Ahmet Kural ve Serkan Çayoğlu yeni TRT 1 dizisinde!

Ahmet Kural ve Serkan Çayoğlu yeni TRT 1 dizisinde!
Yeni yıl ile birlikte TRT 1'den ekrana gelmeye başlayacak olan Kıbrıs Ada Kışı dizisine Ahmet Kural ve Serkan Çayoğlu dahil oldu.

TRT 1 ekranlarında başlayacak TMC Film imzalı Kıbrıs dizisi, iki önemli oyuncuyu kadrosuna kattı. Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosuna Serkan Çayoğlu ve Ahmet Kural dahil oldu. Hakkında çok kısıtlı bilgi sahibi olduğumuz Kıbrıs dizisine dahil olan oyuncuların ardından diziyle ilgili son bilgilere göz atalım.

Ahmet Kural ve Serkan Çayoğlu, Kıbrıs dizisinde bir araya geldi!

Uzun süredir televizyon ekranlarından uzak kalan Ahmet Kural, Kıbrıs dizisiyle birlikte ekranlara geri dönüş yapacak. Ahmet Kural, son olarak 2015 yılında Star TV'den ekrana gelen Kardeş Payı dizisinde rol almıştı. Oyuncuya eşlik edecek isim ise Serkan Çayoğlu olacak. Serkan Çayoğlu, son dönemde Börü ve Halka gibi başarılı dizilerin ardından bu sezon Yeni Hayat dizisinde rol almış ancak dizi erken final yaparak ekranlara veda etmişti. Böylece Kıbrıs dizisi bu iki oyuncuyu bir araya getirmiş oldu. TMC Film imzasıyla TRT 1'den ekrana gelecek Kıbrıs dizisinin yönetmeni ve senaristleri belli oldu mu?

Kıbrıs dizisinin cast çalışmaları hala devam ediyor. Bu iki oyuncunu diziye dahil olmasının ardından dikkatleri çeken Kıbrıs dizisine hangi oyuncuların katılacağı merak konusu. Yapım şirketi TMC Film tarafından Kıbrıs dizisiyle ilgili çok az bilgi paylaşıldı. Henüz dizinin konusuyla ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor ancak bir dönem dizisi olacağı açıklandığı için Kıbrıs Barış Harekatı ile ilgili bir dizi olabileceği düşünülüyor. Tek sezon sürmesi beklenen dizi 26 bölümden oluşacak. Kıbrıs dizisinin her bölümü ise 60 dakikadan oluşacak. Kıbrıs dizisinin kamera arkasında hangi isimleri yer alacağı da belli oldu. Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinin ilk sezonunu yönetmesiyle tanınan Hakan İnan, Kıbrıs dizisinin yönetmenliğini üstlenecek. Kıbrıs dizisinin senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür kaleme alacak. Bu ikili daha önce Azize, Vurgun, Muhteşem İkili, Dip, Bodrum Masalı ve Yol Ayrımı gibi dizilerinin de senaristliğini üstlenmişti.

Kıbrıs dizisi ne zaman başlayacak?

Kıbrıs dizisi 2021 yılında TRT 1'den ekrana gelmeye başlayacak. Dizinin başlamasının Kış ya da Bahar aylarını bulabileceği konuşuluyor. Kıbrıs dizisiyle ilgili yeni bilgilere Canlitv.com adresinin blog sayfasında bulabileceğinizi hatırlatalım.

02-12-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar