2018'de en çok hangi dizileri aradık?

2018'de en çok hangi dizileri aradık?
Google, 2018 yılının en çok aranan dizilerini ‘Türkiye’nin 2018 arama trendleri’ listesinde açıkladı. 2018'de en çok hangi diziler arandı?

Google, 2018 yılının en çok aranan dizilerini ‘Türkiye’nin 2018 arama trendleri’ listesinde açıkladı. Geçtiğimiz yıllara göre, daha az yapımın hayata geçirildiği, onlarca dizinin yayından kaldırıldığı 2018 yılında en çok hangi diziler arandı? İşte Google’ın raporları!

1- Sen Anlat Karadeniz

Atv ekranlarının başarılı dizileri arasında yer alan, başrollerini İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu ve Ulaş Tuna Astepe’nin paylaştığı Sen Anlat Karadeniz reytinglerdeki başarısını arama sonuçlarında da gösterdi.

Google’ın açıkladığı rapora göre, ilk bölümüyle 24 Ocak 2018 tarihinde yayınlanmaya başlayan Sen Anlat Karadeniz, 2018 yılında en çok aranan dizi oldu.

2- Çukur

Pazartesi günlerinin en çok izlenen yapımı Çukur, yeni sezonunda yaşanan olaylar sonucunda her ne kadar seyircinin tepkisi ve eleştirilerinin hedefinde olsa dahi kemik kitlesi sayesinde gününün hala en çok izlenen yapımı olma özelliğini elinde bulunduruyor.

Çukur, 2018 yılında en çok aranan ikinci oldu.

3- Ufak Tefek Cinayetler

Başarılı oyuncu kadrosu ve alışılagelmişin dışında hikayesiyle ekranların başarılı yapımları arasına adını yazdırmayı başaran Ufak Tefek Cinayetler 11 Aralık Salı günü yayınlanan bölümüyle ekranlara veda etti. Dizi açıklanan listede üçüncü sırada kendine yer buldu.

4- Bir Zamanlar Çukurova

Yayın hayatına yeni sezonda başlayan, kısa süre içinde büyük başarılara imza atan Bir Zamanlar Çukurova dizisi listenin dördüncü sırasında yer alıyor.

5- Erkenci Kuş

Yaz dizisi olarak yayın hayatına başlayan, başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş, reytinglerde yakaladığı başarı sonucunda yeni sezonda da yayın onayı almıştı. Ekranların en sevilen romantik komedi dizisi Erkenci Kuş, listenin 5. sırasında kendine yer buldu.

6- Jet Sosyete

Sezon arasında Star tv’den Tv8’e transfer olan, senaryosunu Gürse Birsel'in kaleme aldığı başarılı absürt komedi dizisi Jet Sosyete listenin 6. sırasında yer alıyor.

7- Avlu

Başrolünde Demet Evgar'ın, oyuncu kadrosunda Ceren Moray ve Nursel Köse gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Star ekranlarının sevilen dizisi Avlu en çok aranan 7. dizi oldu.

Kaynak: https://trends.google.com.tr/trends/yis/2018/TR/

13-12-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler