11 Aralık Pazar Reyting Sonuçları

11 Aralık Pazar Reyting Sonuçları
11 Aralık Pazar gününün reyting sonuçları açıklandı. Atv ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner olmak İster’in lider olduğu günde ilk on listesi şu şekilde sıralandı.

11 Aralık Pazar günü merakla beklenen reyting sonuçları açıklandı. Dünya kupası karşılaşmalarının olmadığı ve televizyonların normal yayın akışına döndüğü günde Atv ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner olmak İster adlı yarışma programı Pazar gününe damgasını vurdu. Her grupta gün birincisi olan yarışma programı yayınlanan dizileri ve haber bültenlerini geride bırakmayı başardı. Özellikle Yargı ve Teşkilat’ı geride bırakan Kim Milyoner İster tam anlamıyla Pazar gününde fırtına gibi esti. Bu yarışmanın ardından dizilerin sıralamada yer aldığı günde Show Tv’nin yeni dizisi Güzel Günler ne yazık ki sıkıntılı süreçler yaşamaya devam ediyor. Oldukça rekabetçi bir gün olan Pazar gününde televizyon yayıncılarının, yapımcıların ve sektörle ilgili herkesin merakla beklediği reyting sonuçlarına göre 11 Aralık Pazar gününde sonuçlar şu şekilde sıralandı.

11 Aralık Pazar Reyting Sıralaması Total Grup

11 Aralık Pazar günü Total Grupta tüm televizyonları kanalları arasında ilk on içine girmeyi başaran yapımların sıralaması belli oldu. Total grupta Kim Milyoner Olmak İster’in güne damga vurduğu yayıncılıkta sıralamada daha sonra diziler yer aldı. Buna göre 11 Aralık Pazar gününün Total gruptaki ilk on sıralaması şu şekilde sıralandı.

1-      KİM MİLYONER OLMAK İSTER ATV

2-      KİM MİLYONER OLMAK İSTER (ÖZEL) ATV

3-      TEŞKİLAT TRT 1

4-      YARGI KANAL D

5-      GÜLBİN TOSUN İLE FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX TV

6-      KANAL D ANA HABER KANAL D

7-      SHOW ANA HABER SHOW TV

8-      MASTERCHEF TÜRKİYE TV 8

9-      TEŞKİLAT (ÖZET) TRT 1

10-   YARGI (ÖZET) KANAL D

11 Aralık Pazar Reyting Sıralaması AB Grubu

11 Aralık Pazar günü AB Grubunda lider koltuğunda sonuç yine benzer şekilde gerçekleşti ve sıralamalar dışında ilk ona giren yapımlar arasında fazla bir değişiklik yaşanmadı. İlk sırada tam anlamıyla Pazar gününü kapatan Kim Milyoner olmak İster yer alırken Yargı ikinci ve Teşkilat ise üçüncü sırada yer aldı. 11 Aralık Pazar gününde AB Grubunun ilk on listesinde yer alan yapımlar şu şekilde sıralandı.

1-      KİM MİLYONER OLMAK İSTER ATV

2-      YARGI KANAL D

3-      TEŞKİLAT TRT 1

4-      KİM MİLYONER OLMAK İSTER (ÖZEL) ATV

5-      GÜLBİN TOSUN İLE FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX TV

6-      TEŞKİLAT (ÖZET) TRT 1

7-      MASTERCHEF TÜRKİYE TV 8

8-      KANAL D ANA HABER KANAL D

9-      YARGI (ÖZET) KANAL D

10-   SHOW ANA HABER SHOW TV

11 Aralık Pazar Reyting Sıralaması ABC Grup

20+ ABC 1 grubunda ilk on listesinde de benzer sonuçlar geldi. Yine ilk sırada yine Kim Milyoner Olmak İster yer alırken Show Tv’nin yeni dizisi Güzel Günler ise ancak son sırada kendisine yer bulabildi. 11 Aralık Pazar gününde 20+ ABC 1 grubunun ilk on sıralama şu şekilde oluştu.

1-      KİM MİLYONER OLMAK İSTER ATV

2-      YARGI KANAL D

3-      TEŞKİLAT TRT 1

4-      GÜLBİN TOSUN İLE FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX TV

5-      KİM MİLYONER OLMAK İSTER (ÖZEL) ATV

6-      MASTERCHEF TÜRKİYE TV 8

7-      KANAL D ANA HABER KANAL D

8-      YARGI (ÖZET) KANAL D

9-      TEŞKİLAT (ÖZET) TRT 1

10-   GÜZEL GÜNLER SHOW TV

12-12-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar