İclal Aydın'dan samimi açıklamalar: Memur gibi çalışıyorum

İclal Aydın'dan samimi açıklamalar: Memur gibi çalışıyorum
Üç Kız Kardeş dizisinin başarılı oyuncusu ve kitabının yazarı İclal Aydın yazarken sıkı sıkıya uyduğu kuralları anlattı.

Şu sıralar kanal D ekranlarında Salı akşamları yayınlanan ve ikinci sezonunda olan Üç Kız Kardeş dizisi aldığı reytinglerle hem yapımcısını ve hem de yayıncı kanalını oldukça mutlu ediyor. Ünlü isim İclal Aydın’ın aynı adlı romanında televizyona uyarlanan dizi Salı akşamlarının en çok seyredilen dizisi olma başarısını gösteriyor. Kadrosunda yine kitabın yazarı da olan İclal Aydın’ın da rol aldığı dizide üç kız kardeşin dram dolu hikayeleri konu alınıyor. Hem kitabın yazarı olan ve hem de dizisinde rol alan İclal Aydın katıldığı bir programda birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hem hayatı, yeni projeleri ve hem de Üç Kız Kardeş hakkında konuşan ünlü isim özellikle çok çalıştığını vurguladı ve çok disiplinli olduğunu belirtti.

Memur Gibi Çalışırım

Üç Kız Kardeş dizisindeki canlandığı karakter ile adından söz ettiren ve aynı zamanda dizinin uyarlandığı kitabın da yazarı olan İclal Aydın bir programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aydın özellikle çok çalıştığını vurgularken “ben keşfe çok inanıyorum. Yeni yazarları ve kalemleri keşfetmeyi çok seviyorum. Bazen hiçbir şey hissetmediğim günlerim oluyor. Ama artık öğrendim. O aslında bir biriktirme dönemi. Arkalarda doluyor. Ve bir sabah bir kalkıyorum diyorum ki ’hikayem hazır’. Ne anlatacağımı bildiğim andan itibaren gerçek bir memur gibi çalışıyorum. 05.30’da ayaktayım, 06.30’da yazı masamın başındayım. Yazarken kimseyle görüşmem, telefonları açmam, televizyon izlemem, herhangi bir şey okumam. Verdiğim tarihte onu yetiştiririm. İki kere yemek arası veririm, üç kahve içerim ve 21.30’da yatarım” ifadelerini kullandı. Ünlü isim Üç Kız Kardeş kitabının çok sevildiğini belirterek kitabın resmi olarak 500 bin bastığını belirtti.

Yeni Kitap Yolda

Yazarlığı, sunuculuğu ve oyunculuğu ile öne çıkan ünlü isim İclal Aydın son dönemlerde özellikle yazarlığı ile dikkatleri çekiyor. Üç Kız Kardeş kitabı diziye uyarlanan ve aldığı reytinglerle rekorlar kıran İclal Aydın’ın yeni kitabı da yolda. Yazar “bu kez bir ara kitap yapacağım. Bir hikaye kitabı gelmeyecek ama mesleki anılarımdan çıkarak yazdığım öykülerden bir kitap geliyor. Çok kıymetli heykeltraş arkadaşım Ozan Ünal kitabın çizimlerini yapıyor” ifadelerini kullandı.

12-12-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar