11 Mayıs Pazartesi Reyting Sonuçları ve Sıralaması!

11 Mayıs Pazartesi Reyting Sonuçları ve Sıralaması!
11 Mayıs Pazartesi günü televizyonlarda ne seyredildi? Total, AB ve ABC Gruplarında ilk 10 sıralaması nasıl oluştu? İşte 11 Mayıs Pazartesi Gününe ait reyting sonuçları!

11 Mayıs Pazartesi gününe ait reyting sonuçları açıklandı. Haftanın ilk iş günü olan ve aynı zamanda sokağa çıkma yasağının kalktığı gün olan Pazartesi gününde seyircinin televizyon seyretme tercihi ne yönde gelişti? Kanallarında pirime time kuşağında filmlerin dışında sadece Tv 8’de Survivor’un yeni bölümüyle ekranlara geldiği günde hangi yapımlar ön plana çıktı? Yerli ve yabancı filmler mi yoksa Survivor mu ipi göğüsledi? Yeni günde Kanal D’nin Ana haber bülteni seyredilme oranı nasıl oldu. Yeni Spikerle ilk günde Kanal D haber rakipleri karşısında ne yaptı? Fox Tv, Atv Star ve Show Tv’de yayınlanan filmlere karşılık Tv 8’in yeni bölümü yayınlanan yapımları nasıl sonuç aldı? Total grubunun merakla beklenen ilk 10 sırası nasıl şekillendi? İşte 11 Mayıs 2020 Pazartesi gününe ait Total reyting sonuçları!

TOTAL REYTİNG İLK 10 SIRALAMASI 11 Mayıs Pazartesi 2020

1-      Survivor  Tv 8

2-      Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu   Fox Tv

3-      Survivor Ekstra   Tv 8

4-      Sosyetik Gelin   Fox Tv

5-      Esra Erol’da   Atv

6-      Atv Ana Haber   Atv

7-      Show Ana Haber   Show Tv

8-      Nihat Hatipoğlu İle İftara Doğru   Atv

9-      Survivor Özet   Tv 8

10-   Kanal D Haber

AB GRUBU REYTİNG İLK 10 SIRALAMASI!

Koronavirüs sebebiyle dizilerden yoksun bir gün daha geçti ve televizyonlar bu günü de yerli ve yabancı filmlerle geçirdiler. Yayın akışı oluşturmada zorlanan kanallar Pazartesi günü nasıl sonuç aldı? Uzun zamandır ilk 10 program arasına en az iki yapım sokmayı başaran Tv 8 11 Mayıs pazartesi günü bu geleneğini koruyabildi mi? Pazartesi gününe damga vuran yapımlar hangileri oldu? Kanalların ana haber bültenleri ve magazin programları sıralamada hangi sıraları paylaştı? Reklam verenlerin kararlarını ciddi şekilde belirleyen AB grubunun 11 Mayıs Pazartesi günü kararı ne oldu? Tüm bu soruların ve daha fazlasının cevabı 11 Mayıs Pazartesi gününe ait AB grubu reyting sıralamasında. İşte pazartesi gününde reyting sonuçları ve ilk 10 sıralaması.

AB GRUBU REYTİNG İLK 10 SIRALAMASI 11 Mayıs Pazartesi 2020

1-      Survivor  Tv 8

2-      Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu   Fox Tv

3-      Survivor Ekstra   Tv 8

4-      Sosyetik Gelin (T.S)   Fox Tv

5-      Düğüm Salonu (T.S)   Show Tv

6-      Yarının Sınırında (Y.S)   Star Tv

7-      Yarının Sınırında (Tkr) (Y.S)   Star Tv

8-      Hababam Sınıfı Yeniden   (Kanal D)

9-      Zuhal Topal’la Sofrada   Fox Tv

10-   Düğüm Salonu (Tkr) (T.S)   Show Tv

ABC GRUBU REYTİNG İLK 10 SIRALAMASI!

11 Mayıs Pazartesi 2020 tarihine ait reyting sıralamasında ABC grubunda liderliği hangi yapım göğüsledi? Günün en çok izlenen ilk 10 yapımı hangi kanallara ait ve sıralama nasıl oluştu? ABC grubunda tekrar bölümleri yayınlanan programlar mı yoksa Tv 8’in her akşam seyirciyi ekran başına toplayan Survivor 2020 Ünlüler ve Gönüllüler yarışması mı, ya da kanalların seyircinin beğenisine sunduğu yerli ve yabancı sinema filmleri mi ipi göğüsledi? Atv ekranlarında yeni bölümüyle ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster sıralamada kendine yer bulabildi mi? İşte ABC grubunda aranılan reyting sorularının cevabı!

ABC GRUBU REYTİNG İLK 10 SIRALAMASI 11 Mayıs Pazartesi 2020

1-      Survivor  Tv 8

2-      Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu   Fox Tv

3-      Survivor Ekstra   Tv 8

4-      Sosyetik Gelin   Fox Tv

5-      Esra Erol’da   Atv

6-      Atv Ana Haber   Atv

7-      Zuhal Topal’la Sofrada   Fox Tv

8-      Survivor Özet   Tv 8

9-      Düğüm Salonu (T.S)   Show Tv

10-   Kanal D Haber

Not: TİAK’ın aldı karar sebebiyle reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 program sıralamasını veremiyoruz

12-05-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar