13 Kasım Salı Reyting Sonuçları

13 Kasım Salı Reyting Sonuçları
13 Kasım Salı reyting sonuçları elimize ulaştı. Dün yayınlanan yapımların izlenme oranları belli oldu. İşte dünün reytingleri...

Televizyon ekranlarında dün yayınlanan Kadın, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Mehmetçik Kutlu Zafer, Ufak Tefek Cinayetler ve MasterChef Türkiye gibi ilgiyle takip edilen yapımların reyting sonuçları belli oldu. 13 Kasım Salı 2018 reytinglerde hangi yapım ne kadar reyting aldı? İşte dünün reytingleri;

13 KASIM SALI 2018 (TOTAL) REYTİNGLERİ

13 KASIM SALI 2018 (AB) REYTİNGLERİ

'KADIN' DİZİSİNDEN BÜYÜK FARK
Geçen hafta tüm reyting kategorilerinde birinci sırada yer alan Fox ekranlarının sevilen dizisi Kadın, liderliğini bu haftada sürdürdü. En yakın rakibi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine her iki gruptada büyük fark atmayı başaran dizi tüm reyting kategorilerinde birinci sırada yer aldı.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMAR OLMAZ ZİRVE TAKİPÇİSİ
Atv ekranlarında yayınlanan, başrollerinde Oktay Kaynarca ve Ozan Akbaba gibi isimlerin yer aldığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi geçen sezon yakaladığı başarıyı bu sezon sürdüremiyor. Reyting kategorilerinde zirveye yakın istatistikler elde eden dizi geçen hafta aldığı reytingleri korudu. EDHO total ve ab kategorilerinde 2. sırada yer aldı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER RESMEN ÇAKILDI
Star TV ekranlarının başarılı dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in total kategorisinde yüzü gülmüyor. Geçen hafta total kategorisinde 11. sırada yer alan dizi, bu hafta 18. sıraya geriledi. Önceki bölümüyle ab kategorisinde 5. sırada yer alan dizi, dün ekranlara gelen yeni bölümüyle 6. sırada yer aldı.

MEHMETÇİK KUTLU ZAFER YÜKSELİŞTE
TRT'nin ilgiyle izlenen dizisi Mehmetçik Kutlu Zafer geçen hafta yayınlanan bölümüyle total kategorisinde 15. sırada, ab'de 7. sırada yer almıştı. Dizinin dün ekranlara gelen dizi total kategorisinde 12. sırada, ab'de ise 10. sırada konumlandı.

14-11-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar