Çarpışma yayın tarihi belli oldu. Ne zaman başlıyor?

Çarpışma yayın tarihi belli oldu. Ne zaman başlıyor?
Show TV ekranlarının yeni dizisi Çarpışma yayın tarihi belli oldu. Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu'nun paylaştığı iddialı dizi ne zaman başlıyor?

Güçlü hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine toplayan, Ay Yapım tarafından Show TV için hazırlanan Çarpışma dizisinin yayın tarihi belli oldu. Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu’nun paylaştığı Çarpışma ne zaman başlıyor?

Çarpışma dizisi ne zaman başlıyor?

Oyuncu kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Erkan Can, Hakan Kurtaş, İsmail Demirci, Sevtap Özaltun, Merve Çağıran, Efecan Şenolsun, Buse Kahraman ve Furkan Kalabalık gibi başarılı isimlerin yer aldığı Çarpışma dizisi yayınlanan tanıtımlarıyla büyük ilgi toplamıştı. Kasım ayında başlayacağı bilinen dizinin sonunda yayın tarihi netleşti. Çarpışma, 22 Kasım 2018 Perşembe günü saat 20:00’da Show TV ekranlarında olacak.

Çarpışma 1. bölüm fragmanı izle

Çarpışma’ya bir oyuncu daha!

Hikayesi; Vatanım Sensin dizisinden de tanıdığımız Ali Aydın tarafından kaleme alınan diziye son olarak başarılı oyuncu Rojda Demirer’de dahil edildi. Demirer dizide Belma karakterine hayat verecek.

Rojda Demirer kimdir?

Demirer, 12 Ağustos 1980 yılında dünyaya geldi. 8 yaşındayken, TRT Ankara tarafından hazırlanan Çocuk Saati sınavlarını kazanan güzel oyuncu, 1988 yılında radyo tiyatrosu yapmaya başladı. Medya sektörünü seven oyuncu, kariyerine çocuk dizileri, program sunuculukarı, dizi, film ve çizgi film dublajlarıyla devam etti. 1997 yılında üniversite eğitimini Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü'ne girdi. 2001 yılında bölümünden mezun olan Demirer, 2003-2008 yılları arasında Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda kadrolu sanatçı olarak görev aldı.

13-11-2018
Yazar Hakkında
Oğuzhan Temel

Oğuzhan Temel

Ben Oğuzhan Temel, 10 Kasım 1993 tarihinde Kocaeli/Gebze'de doğdum. 2010 yılından bu yana canlitv.com'da görev alıyorum. 2018 yılından itibar .. devamı.. mail
Yorumlar