14 Kasım Çarşamba Reyting Sonuçları

14 Kasım Çarşamba Reyting Sonuçları
14 Kasım Çarşamba reyting sonuçları elimize ulaştı. Total, ab ve abc1 reyting kategorilerinde ne çok izlenen yapım hangisi oldu? İşte dünün reytingleri;

Merakla beklenen 14 Kasım Çarşamba reyting sonuçları elimize ulaştı. Dün; Diriliş Ertuğrul, Sen Anlat Karadeniz, Jet Sosyete, Çocuklar Duymasın gibi iddialı diziler reyting mücadelesi verdi. Geçtiğimiz hafta tüm reyting kategorilerinde birinci sırada yer alan TRT1 dizisi Diriliş Ertuğrul, liderliği bu hafta da sürdürmeyi başardı mı? İşte 14 Kasım Çarşamba reytingleri...

14 KASIM ÇARŞAMBA 2018 REYTİNGLERİ (TOTAL)

14 KASIM ÇARŞAMBA 2018 REYTİNGLERİ (AB)

DİRİLİŞ ERTUĞRUL AÇIK ARA ÖNDE
TRT1 ekranlarında dün akşam 123. bölümüyle ekranlara geldi. Geçtiğimiz hafta total ve ab kategorilerinde birinci sırada yer alan dizi, başarısını bu hafta da sürdürmeyi başardı. Diriliş Ertuğrul dün yayınlanan bölümüyle total kategorisinde 14,71 izlenme oranı ve 32,26 izlenme payı, ab kategorisinde 15,53 izlenme oranı ve 36,75 izlenme payı ile birinci sırada yer aldı.

Dizi AB kategorisinde en yakın rakibi Fatih Portakal ile Fox Ana Haber'e 8,12 izlenme oranı, TOTAL kategorisinde ise 2,38 izlenme oranı fark atarak günün en çok izlenen yapımı oldu.

SEN ANLAT KARADENİZ ZİRVE TAKİPÇİSİ
Atv'nin en çok izlenen dizisi olma özelliğini elinde bulunduran Sen Anlat Karadeniz dün 30. bölümüyle ekranlara geldi. Total kategorisinde 12,33 izlenme oranı ile 2. sırada yer alan dizi, ab kategorisinde 7,25 izlenme oranı alarak günü 3. sırada tamamladı.

JET SOSYETE TOTAL'DE ÇAKILDI
Yeni sezonda Tv8'e transfer olan Jet Sosyete dizisi dün 15. bölümüyle ekranlara geldi. Yine seyirciye eğlenceli dakikalar yaşatmayı başaran dizi geçen hafta aldığı reyting oranlarını koruyamadı. Dün yayınlanan bölümüyle total kategorisinde 7 sıra düşüş yaşayan dizi 2,39 izlenme oranıyla 22. sırada yer aldı. AB kategorisinde geçen hafta 5. sırada yer alan dizi, bu hafta da 5. sırada konumlandı.

ÇOCUKLAR DUYMASIN YOK GİBİ
Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Çocuklar Duymasın'ın eski reytinglerinden eser yok artık. Dün 57. bölümüyle ekranlara gelen dizi total kategorisinde 2,8 izlenme oranı ile 16. sırada, ab kategorisinde ise 2,9 izlenme oranı alarak 10. sırada yer aldı.

15-11-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar