Kalp krizi geçiren Mustafa Topaloğlu'ndan yeni haber!

Kalp krizi geçiren Mustafa Topaloğlu'ndan yeni haber!
Uzun süredir ortalıkta görünmeyen ünlü türkücü Mustafa Topaloğlu canlı yayına katıldı. Fenalaşan Topaloğlu apar topar hastaneye kaldırıldı. Hayranları sağlık durumunu merak ediyor.

Uzaylı Mustafa olarak tanınan ünlü türkücü Mustafa Topaloğlu katıldığı bir televizyon programında kalp krizi geçirmişti. Kalp krizi geçiren ve apar topar hastaneye kaldırılan Mustafa Topaloğlu'ndan yeni haber geldi. Ünlü şarkıcının oğlu babasının sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı. Hayranları merak ediyor, Mustafa Topaloğlu’nun sağlık durumu nedir? Şimdi detaylar

Kalp krizi geçiren Mustafa Topaloğlu'ndan yeni haber!

Uzun süredir ortalıkta görünmeyen ünlü türkücü Mustafa Topaloğlu 13 Kasım Perşembe günü Star TV'de Demet Akalın ile Alişan'ın sunduğu canlı yayına katıldı. Canlı yayın sonrası fenalaşan Topaloğlu apar topar hastaneye kaldırıldı. Hayranlarının yoğun ısrarı üzerine Mustafa Topaloğlu’nun oğlu sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Kalbine stent takıldı

Zaman zaman tuhaf çıkışlarıyla dikkat çeken, uzayla ilgili yorumlarıyla fenomen olan Mustafa Topaloğlu uzun süre sessiz kaldıktan sonra bir programa katıldı. 13 Kasım Perşembe günü Star Tv’de yayınlanan Demet Akalın ile Alişan'ın sunduğu programa katılan Mustafa Topaloğlu hayranlarını sevindirdi. Canlı yayın sonrası fenalaşan ve derhal hastaneye kaldırılan ünlü türkücünün kalp krizi geçirdiği anlaşıldı. Sağlık durumu merak edilen Mustafa Topaloğlu’nun oğlu Çağlayan Topaloğlu yoğun ısrarlar sonucu bugün sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Kalp damarlarından biri tıkanan ünlü türkücüye hemen anjiyo yapıldı. 63 yaşındaki ünlü sanatçıya daha önce de stent takılmıştı.

Sağlık durumu iyi!

Çağlayan Toplaoğlu, dün anjiyo olan babası Mustafa Topaloğlu'nun sağlık durumuna ilişkin detayları A Haber Muhabiri Mahmut Keşan canlı yayında aktardı. Anjiyo yapılan Topaloğlu krizi atlattı ve sağlık durumu her geçen dakika daha iyiye gidiyor. Canlitv olarak Mustafa Topaloğlu’na acil şifalar diliyoruz.

Mustafa Topaloğlu Kimdir?

1957 tarihinde Artvin'de doğan Mustafa Topaloğlu 11 çocuklu fakir bir ailede büyüdü. Babasının ısrarıyla hafız olan sanatçının asıl hayali türkü söylemekti.  “Oy Oy Emine" şarkısıyla müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan Topaloğlu uzay üzerine söyledikleri tuhaf sözlerle fenomen oldu. Abisi Hilmi Topaloğlu ve Burhan Aydemir'le birlikte Nokta Müzik firmasını kurdu. Müzik firması daha sonra Prestij Müzik adını aldı ve sektöre birçok ünlü şarkıcı kazandırdı. Müzik çalışmalarıyla tanınan sanatçı, 2012 yılında Survivor Ünlüler-Gönüllüler programında yarıştı. Oğlu Çağlayan Topaloğlu da kendisi gibi müzisyendir.

Albümleri

Beraber

Beyaz Gelin

Bizim Dügün

Canım

Emine

Hedef Insanlık

Kafam Bozuk Bu Sıralar

Keyf

Konus

Makbule

14-11-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar