14 Mayıs Çarşamba Reyting Sonuçları

14 Mayıs Çarşamba Reyting Sonuçları
14 Mayıs Çarşamba reyting sonuçları belli oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kadın ve Leke dizileri arasında gerçekleşen reyting mücadelesinde kim kazandı? İşte dünün reytingleri

14 Mayıs Salı reyting sonuçları belli oldu. Dün yeni bölümleriyle ekranlara gelen Kadın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Leke dizileri arasında gerçekleşen reyting mücadelesi nasıl sonuçlandı? Seyirci dün en çok hangi diziyi izledi? İşte dünün reytingleri!

TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

1 KADIN - FOX
2 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ - ATV
3 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER - FOX
4 SAHUR VAKİTLERİ - ATV
5 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ (ÖZET) - ATV
6 NİHAT HATİPOĞLU İLE İFTAR - ATV
7 SURVIVOR TURKIYE YUNANISTAN - TV8
8 MÜGE ANLI İLE TATLI SERT - ATV
9 KADIN (ÖZET)
10 LEKE KANAL D

AB REYTİNG SONUÇLARI

1 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER - FOX
2 KADIN - FOX
3 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ - ATV
4 MUGE ANLI ILE TATLI SERT - ATV
5 EŞKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ(ÖZET)
6 SURVIVOR TURKIYE YUNANISTAN - TV8
7 KADIN ÖZET
8 SAHUR VAKİTLERİ - ATV
9 SAHUR VAKİTLERİ - ATV
10 LEKE - KANAL D

REYTİNG NEDİR?

 Reyting; İngilizce rating sözcüğünden türeyen, dilimizde “derece, derecelendirmek ve ölçümleme” anlamlarına gelen kelimedir. Televizyon kanallarının ve bu kanallarda yayınlanan programların ne kadar izlendiğini gösteren sistemdir. Günümüzde bir çok izleyici, takip ettiği programların izlenme oranları ile yakından ilgileniyor olsa bile, reytingler aslında izleyiciyi etkileyen bir durum değildir. Sistemin tek amacı televizyona reklam veren şirketlerin iş yükünü azaltmak ve reklamlarını en doğru şekilde kullanmasını sağlamaktır. Aynı zamanda ölçümlemeye dahil olan kanallar, yayınladıkları yapımların izlenme oranlarını göz önünde bulundurarak, yayın hayatına devam etmesi veya final yapması konusunda karar vermektedirler.

15-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar