15 Kasım Perşembe Reyting Sonuçları

15 Kasım Perşembe Reyting Sonuçları
15 Kasım Perşembe reyting sonuçları elimize ulaştı. Total, ab ve abc1 reyting kategorilerinde ne çok izlenen yapım hangisi oldu? İşte dünün reytingleri;

Avlu, Muhteşem İkili, Bir Zamanlar Çukurova ve Bizim Hikaye gibi iddialı dizilerin yayınlandığı 15 Kasım Perşembe reyting sonuçları belli oldu. Geçen hafta tüm reyting kategorilerinde birinci sırada yer alan atv ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, bu hafta yerini koruyabildi mi? İşte dünün reytingleri;

15 KASIM PERŞEMBE TOTAL REYTİNGLERİ

15 KASIM PERŞEMBE AB REYTİNGLERİ

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA AÇIK ARA ÖNDE

Atv ekranlarının yeni dizileri arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova dün 10. bölümüyle ekranlara geldi. Geçen hafta tüm reyting kategorilerinde birinci sırada yer alan dizi, bu haftada yerini korumayı bildi.

Dizi total'de 15.32 izlenme oranı ve 33.56 izlenme payı alırken, ab kategorisinde ise 13.12 izlenme oranı ve 31.3 izlenme payı ile en yakın rakibi Fatih Portakal ile Fox Ana Haber'e resmen fark attı.

DİZİLER FOX HABER KARŞISINDA ERİYOR

Fatih Portakal'ın sunumuyla hafta içi her gün ekranlara gelen Fox Ana Haber karşısında milyon liralık diziler resmen eriyor. Hafta içi her gün total ve ab reyting kategorilerinde kendine ilk 5'te yer bulan haber bülteni, dün Avlu, Bizim Hikaye ve Muhteşem İkili dizilerinden fazla reyting alarak, total ve ab'de 2. sırada yer aldı.

AVLU YERİNİ KORUDU

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin yer aldığı Star TV ekranlarının sevilen dizisi Avlu dün 20. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin final sahnesinde ekranlara gelen Kudret ve Deniz'in yine nefesleri kesti. Avlu dizisi dün ekranlara gelen bölümüyle geçen haftaki sıralamasını korudu. Total'de 4. sırada yer alan dizi ab'de 5. sırada konumlandı.

BİZİM HİKAYE REYTİNGLERİ

Başrollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz'in paylaştığı Fox ekranlarının sevilen dizisi Bizim Hikaye dün 47. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. İstikrarlı grafik çizen dizi geçen haftaki reytinglerine yakın sonuçlar elde etti. Bizim Hikaye total'de 5. sırada, ab'de 8. sırada yer aldı.

MUHTEŞEM İKİLİ DÜŞÜŞTE

Başrollerini Kerem Bursin ve İbrahim Çelikkol'un paylaştığı, Kanal D ekranlarında yayınlanan Muhteşem İkili dizisi dün 3. bölümüyle ekranlara geldi. Geçen hafta aldığı reytingleri korumayı başaramayan dizi total'de 14. sırada, ab'de 7. sırada yer aldı.

16-11-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler