Kıvanç Tatlıtuğ’un Çarpışma Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Kıvanç Tatlıtuğ’un Çarpışma Dizisi Ne Zaman Başlıyor?
Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu'nun paylaştığı Çarpışma dizisi ne zaman başlıyor? Çarpışma ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Kıvanç Tatlıtuğ’un güzel oyuncu Elçin Sangu ile başrollerini paylaşacağı Çarpışma dizisinin ne zaman yayınlanacağı belli oldu. Tatlıtuğ’un ‘Kadir, Elçin Sangu’nun ise ‘Zeynep’ karakterini canlandırdığı dizide, Onur Saylak ve Alperen Duymaz gibi isimlerde yer alıyor. Diz, dört arabanın çarpışması soncunda kesişen hayatları konu alıyor.

Çok güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizi sürükleyicisi hikayesi, yüksek temposu ve fark yaratan rejisi ile izleyicileri ile buluşmak için gün sayıyor. Çarpışma dizisi Perşembe akşamı saat 20:00’de Show TV ekranlarında ilk bölümü ile yayınlanmaya başlayacak.

Çarpışma Dizisinin Konusu

Dizi genel olarak değerlendirmek gerekirse nefes kesen, korku dolu anlar ile izleyicileri heyecanlandıran bir aksiyon dizisi olarak göze çarpmaktadır. 4 arabanın birbiri ile çarpışması ile kesişen hayatları konu alan dizinin yakışıklı oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ’un Kadir rolünü canlandırdığı dizi, aşk, ihtiras ve tutku kavramlarını da irdeleyen bir hikayeye sahip.

Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte dizin başrolünü paylaşan diğer isimler ise, Elçin Sangu, Alperen Yılmaz, Melisa Aslı Pamuk. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Ulus Bayraktar oturuyor. Heyecan doluyu diziyi Perşembe günü saat 20:00’de itibaren izleyebilirsiniz.

Daha önce Kuzey ve Güney, Aşkı Memnu gibi dizilerde başrol olarak kamera karşısına geçen yakışıklı oyuncu Tatlıtuğ yeni dizisi ile milyonları ekran başına toplamayı planlıyor. Sosyal medyada yapılan araştırmalar sonrasında, dizinin çok geniş bir kesim tarafından beklendiği ortaya çıkmaktadır.

Kıvanç Tatlıtuğ- Elçin Sangu Aşk Dedikoduları

Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin duyurulması ile birlikte Elçin Sangu ve Kıvanç Tatlıtuğ arasında aşk dedikoduları da başladı. Evli olduğu bilinen Tatlıtuğ bu dedikoduları yalanlayarak işine odaklandığını ifade etti. Dizi daha yayına girmeden kısa süre içinde büyük yankı uyandırdı.

Show TV Perşembe günleri ‘Çarpışma’ ile reyting rekorları kırmayı planlıyor. Siz de bu heyecanlı diziyi ekranlarınız başından takip edebilirsiniz. Dizide aynı zamanda Hakan Kurtaş, Erkan Can, , İsmail Demirci, Merve Çağıran, Sevtap Özaltun, Buçe Kahraman, Efecan Şenolsun, Furkan Kalabalık gibi bilinen isimler de yer alıyor. Dizinin senaryosu ile Ali Aydın’a ait.

17-11-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar