15 kilo veren Büşra Pekin o rol için bakın kaç kilo aldı?

15 kilo veren Büşra Pekin o rol için bakın kaç kilo aldı?
Ünlü oyuncu Büşra Pekin verdiği kiloların bir kısmını geri aldı. Dilber Ay filmi için hazırlanan Büşra Pekin bakın kaç kilo aldı? Büşra Pekin bu kez aldığı kilolarla gündemde...

Çok Güzel Hareketler Bunlar kadrosunda yer alan ve buradaki performansıyla tanınan Büşra Pekin daha sonra çok sayıda projede yer almıştı. Oyuncu Büşra Pekin bugünlerde kadrosunda yer aldığı Dilber Ay'ın hayatının anlatılacağı film için hazırlanıyor. Fazla kilolarından kurtulmak için 6 aylık sıkı bir diyete giren ve 15 kilo veren Büşra Pekin yeni rolü için yeniden kilo aldı. Verdiği kilolar sonrası büyük bir değişim yaşayan Pekin oynayacağı rol için kilo almayı göze aldı. 15 kilo veren Büşra Pekin Dilber Ay rolü için 9 kilo aldı. Büşra Pekin, "Dilber Ay'ı oynamak büyük sorumluluk" dedi.

Büşra Pekin Dilber Ay rolü için hazırlanıyor

Ünlü sanatçı Dilber Ay 2019 yılında vefat etmişti. Bir ziyaret amacıyla çıktığı yolda fenalaşan oyuncu ve şarkıcı Dilber Ay 65 yaşında hayata veda etti. Farklı bir yaşam hikayesi olan Dilber Ay'ın hayatı bir film projesi oldu. Yaptığı hapishane temalı programlarla tanınan Dilber Ay'ı oynayacak oyuncu ise Büşra Pekin olmuştu. Başarılı oyuncu Büşra Pekin Diber Ay karakteri için verdiği 15 kilonun 9'unu geri aldı. Büşra Pekin neden kilo aldığını açıkladı. Pekin, "Filmin ilk aşamasında çocukluktan başladığımız için kilom idealdi. İlerleyen yaşlara doğru 9 kilo aldım" ifadelerini kullandı. Pekin rolü hakkında da konuştu; "Dilber Ay'ı oynamak büyük sorumluluk. Güçlü bir kadınmış helal olsun."

Büşra Pekin Diber Ay'ı canlandıracak

Çok Güzel Hareketler Bunlar projesiyle tanınan Büşra Pekin kısa sürede performansıyla herkesin beğenisini kazandı. Suudi Arabistan'da 1982 yılında doğan Büşra Pekin aslen İzmirli'dir. Tiyatro ile başladığı oyunculuk hayatına dizi ve sinema oyunculuğu ile devam eden Pekin BKM kadrosunda yer alıyor. Verdiği kilolarla sık sık gündeme gelen Büşra Pekin yaptığı sıkı diyeti yeni rolü için bozdu. Pekin, Dilber Ay karakterini canlandırmak için 9 kilo alınca yine gündeme geldi.

02-10-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar