Yıldız De Bana bu akşam neden yok? Yıldız De Bana yeni bölüm ne zaman?

Yıldız De Bana bu akşam neden yok? Yıldız De Bana yeni bölüm ne zaman?
Jüri koltuğunda Hülya Avşar, Büşra Pekin ve Zafer Algöz'ün oturduğu Yıldız De Bana cuma günleri yayınlanıyor. Bugün yayınlanması beklenen program Kanal D yayın akışında yer almadı.

Geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle yayınlanan ve büyük bir heyecanla takip edilen Yıldız De Bana izleyici tarafından beğenilmişti. Deniz Tansel'in sunduğu Hülya Avşar, Zafer Algöz ve Büşra Pekin'in jüri koltuğunda oturduğu Yıldız De Bana yeni bölümü araştırılıyor. Programın takipçileri Yıldız De Bana'nın n neden yok, yeni bölüm ne zaman, bu akşam var mı sorusuna yanıt arıyo. Kanal D izleyicimerak ediyor, cuma akşamları yayınlanan Yıldız De Bana bu akşam var mı, neden yok? Yıldız De Bana yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Yıldız De Bana programıyla ilgili gelişmeler haberimizde. Şimdi detaylar

Yıldız De Bana bu akşam neden yok? Yıldız De Bana yeni bölüm ne zaman?

Jüri koltuğunda Hülya Avşar, Büşra Pekin ve Zafer Algöz'ün oturduğu yarışma ve eğlence programı Yıldız De Bana cuma akşamları Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. 7 Nisan Cuma yani bugün akşam yayınlanması beklenen program Kanal D yayın akışında yer almadı. Deniz TAnsel'in renkli sunumuyla ekrana gelen ve 9 erkek 9 bayan yarışmacının oyuncu olmak için mücadele evrdiği yarışma pProgramın yerine Maymunlar Cehennemi adlı film yer alıyor. 

KANAL D YAYIN AKIŞI 7 NİSAN 2023

Yıldız De Bana'nın yeni bölümü yetişmediği için haftaya yeni bölümü yayınlanacak. Kanal D yönetimi yayın akışında yer vermediği program yerine MAymunlar Cehennnemi filmini iki kez ekrana getirecek. Yıldız De Bana'nın olmadığı 7 Nisan Cuma günü Kanal D yayın Akışı şöyle oluştu.

17:00 Hicran

18:40 Kanal D Ana Haber

20:00 Maymunlar Cehennemi: Başlangıç (Yabancı Sinema)

22:15 Maymunlar Cehennemi: Başlangıç (Yabancı Sinema

Yıldız De Bana yeni bölüm ne zaman yayınlanacak

7 Nisan Kanal D yayın akışı listesinde yer verilmeyen Yıldız De Bana yeni bölümü hakkında beklenen açıklama geldi. Usta sunucu ve oyuncu Hülya Avşar, Büşra Pekin ve Zafer Algöz'ün jüri koltuğunda oturduğu yarışmanın yönetmenliğini Hamdi Alkan, sunuculuğunu ise Deniz Tansel Öngel üstleniyor. 9 kadın 9 erkek yarışmacı olmak üzere toplam 18 yarışmacının yarıştığı, Pastel Yapım imzalı Yıldız De Bana'nın yeni bölümü önümüzdeki hafta yani 14 Nisan Cuma günü saat 20.00'de Kanal D'de olacak. 

07-04-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar