Sinan Tuzcu Dukas Karakteriyle Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde

Sinan Tuzcu Dukas Karakteriyle Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinde
TRT 1’in sabırsızlıkla beklenen yeni dizilerinden Alparslan Büyük Selçuklu Dizinisin kadrosuna usta oyuncu Sinan Tuzcu Dukas karakteriyle dahil oldu.

TRT 1 ekranlarında yakın zamanda seyirciyle buluşacak olan ve seyircinin heyecan ve merakla beklediği Alparslan Büyük Selçuklu’nun çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Akli Film tarafından hazırlanan ve geçen sezon yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin devam dizisi olan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi oyuncularıyla da göz dolduruyor. Sultan Alparslan karakterini başarılı oyuncu Barış Arduç ve eşi Akça Hatun’u ise başarılı ve güzel oyuncu Fahriye Evcen’in canlandıracağı dizide bunun dışında pek çok ünlü ve başarılı oyuncu yer alıyor. Çekimlerine devam eden diziye son olarak yine bir başarılı oyuncu dahil oldu. Son olarak geçen sezon Son Yaz adlı dizide rol alan başarılı ve usta oyuncu Sinan Tuzcu Alparslan Büyük Selçuklu’ya Bizanslı Dukas karakteri olarak dahil oldu.

Sinan Tuzcu Alparslan Büyük Selçuklu’da!

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan ve heyecanla beklenen Alparslan Büyük Selçuklu için geri sayım sürüyor. Halen çekimleri devam eden dizinin oyuncu kadrosu ise adeta ışıldıyor. Barış Arduç, Fahriye Evcen, Mehmet Özgür, Barış Bağcı, Erdinç Gülener, Esila Umut, Mim Kemal Öke, Gizem Karaca ve Korel Cezayirli gibi isimlerin yer aldığı dizide Bizanslı bir karakter olan Dukas’ı canlandırması için başarılı oyuncu Sinan Tuzcu ile anlaşmaya varıldı. Son olarak Son Yaz dizisinde rol alan usta oyuncu bu dizideki performansıyla kendinden söz ettirmişti. Yakın zamanda ekibe katılacak olan oyuncunun bu dizideki performansı da merakla bekleniyor. Halen fragmanları yayınlanan ve büyük bir merakla beklenen dizinin tam yayın tarihi ise henüz belli olmadı.

Sinan Tuzcu Kimdir?

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Dukas karakteri olarak seyirci karşısına çıkacak olan başarılı ve usta oyuncu Sinan Tuzcu 10 Temmuz 1977 yılında Gaziantep’te dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Ana sanat dalından mezun olan oyuncu bugüne kadar pek çok tiyatro oyunu, sinema filmi ve dizide rol almıştır. son olarak Son Yaz dizisinde rol alan Sinan Tuzcu’nun rol aldığı bazı yapımlar şunlardır.

·         Son Yaz

·         Sen Anlat Karadeniz

·         Arka Sokaklar

·         Görüş Günü Kadınları

·         Babalar ve Evlatlar

·         Babam ve Ailesi

·         Aşk ve Ceza

·         Nefes

·         Mor Menekşeler

·         Adanalı

·         Elveda Rumeli

02-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar