15 yıl sonra sahneye çıkan Demet Akbağ'ı o isimler ön sıradan izledi

15 yıl sonra sahneye çıkan Demet Akbağ'ı o isimler ön sıradan izledi
Usta oyuncu Demet Akbağ 15 yıl sonra yeniden sahneye çıktı. Demet Akbağ'ı yalnız bırakmayan ünlü isimler oyunu en ön sıradan izledi.

Ünlü oyuncu Demet Akbağ 15 yıl ara verdiği tiyatro sahnesine yeniden döndü. Akbağ, Bir Demet Tiyatro'dan sonra yeniden Yılmaz Erdoğan'la bir projede yer aldı. Yılmaz Erdoğan'ın 20 yıl aradan sonra yazdığı Aydınlıkevler oyununda yer alan Demet Akbağ'ı birçok ünlü isim izledi. Birlikte birçok başarılı projeye imza atan Demet Akbağ ve Yılmaz Erdoğan iddialı bir oyunla yeniden seyirci karşısına çıktı. Demet Akbağ'ın 15 yıl ara verdiği sahneye dönmesini ise birçok ünlü isim izledi. Metin Akpınar, Cem Yılmaz, Ata Demirer, Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağı yanyana en ön sıradan izledi. Ünlü isimlerin bir arada olduğu birçok fotoğraf ise sosyal medyada ilgi gördü.

Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı Aydınlıkevler oyununa ünlüler akın etti

Usta oyuncular tiyatro sahnesinde biraraya geldi. Demet Akbağ ve Yılmaz Erdoğan yine dikkat çeken bir işe imza attı. Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı Aydınlıkevler oyunu ilk kez sahnelendi. Oyunun uzun adı 'Aydınlıkevler Babaannem Amerikaya Savaş Açtı' oldu. Oyunun ilk gösteriminde birçok ünlü isim hazır bulundu. Oyunun sahnelendiği salon ünlüler geçidine dönerken ünlü komedyenler ve oyuncular bir arada oyunu izledi. 'Aydınlıkevler Babaannem Amerikaya Savaş Açtı oyununda Salih Bademci, Sinem Ünsal, Burak Dakak, Demet Akbağ'a eşlik eden oyuncular oldu. Yılmaz Erdoğan, Metin Akpınar, Cem Yılmaz, Ata Demirer'in ön sıralardan verdikleri pozlar ise sevenlerini duygulandırdı.

Aydınlıkevler oyunu Demet Akbağ'ın eşine armağan edildi

Demet Akbağ'ın başrolde olduğu Aydınlıkevler oyunu merakla bekleniyordu. Yılmaz Erdoğan'ın 20 yıl aradan sonra yazdığı oyunun galası yapıldı. Geceye birçok ünlü isim akın ederken paylaşılan fotoğraflar gün boyu konuşuldu. Gecede konuşan Yılmaz Erdoğan oyunu Demet Akbağ'ın 2019 yılında vefat eden eşine adadıklarını söyledi. Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika 2019'da bir trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Usta oyuncuları ve komedyenleri bir araya getiren gecede 'Aydınlıkevler Babaannem Amerikaya Savaş Açtı' isimli tiyatro oyunu seyirciden tam not aldı.

08-04-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar