Barış Akarsu'ya Hayat Verecek Oyuncu Belli Oldu

Barış Akarsu'ya Hayat Verecek Oyuncu Belli Oldu
28 yaşında bir trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Türk Rock Müziğinin sevilen isimlerinden Barış Akarsu'nun hayatı film oluyor. Şarkıcıyı canlandıracak oyuncu belli oldu. 

Müzik dünyasında bir dönem fırtına gibi esen ve özellikle genç kuşağın sevgilisi haline gelen ünlü şarkıcı Barış Akarsu'nun hayatı sinema filmi oluyor. Geçirdiği trafik kazası sonrası 28 yaşında hayatını kaybeden ünlü şarkıcının hayatının anlatılacağı sinema filminin hazırlıklarına ve cast çalışmalarına başlandı. Aytaç Medya tarafından hazırlanacak film için ünlü şarkıcı Barış Akarsu'yu canlandıracak oyuncu konusunda titiz bir çalışma yapan yapım şirketi sonunda aradığı oyuncuyu buldu. Son dönemin başarılı oyuncularından olan ve üst üste pek çok üst düzey yapımda rol alan genç oyuncu İsmail Ege Şaşmaz'la Barış Akarsu'yu canlandırması için anlaşan Aytaç medya filmin hazırlıklarını hızlandırma kararı aldı. Genç oyuncu İsmail Efe Şaşmaz'ın ise şimdiden karaktere hazırlanmaya başladığı öğrenildi. 

Barış Akarsu'yu İsmail Ege Şaşmaz Canlandıracak

4 Temmuz 2007 yılında hayata veda eden ve ölümüyle müzik sektörü başta olmak üzere tüm ülkeyi yasa boğan genç şarkıcılardan Barış Akarsu'nun hayatı film oluyor. Geçirdiği trafik kazası sonrası kaldırıldığı hastanede günlerce yoğun balkımda kalan ve hayatta kalmak için mücadele veren genç şarkıcı 4 Temmuz'da hayatını kaybetmişti. Sevenlerini derin bir yasa boğan Barış Akarsu'nun hayatını film yapmak için harekete geçen Aytaç medya hazırlıklarını tamamladı. Barış Akarsu'yu canlandırması için İsmail Ege Şaşmaz'la anlaşan şirket cast çalışmalarını tamamlamaya çalışıyor. Oyunculuğun yanı sıra müzikle de ilgilenen İsmail Ege Şaşmaz ise canlandıracağı Barış Akarsu'ya hem fiziksel hem de tavır ve yaklaşım olarak benzemek için çalışmalara başladı. Film için hazırlıkların tamamlanmasının ardından en geç mayıs ayı sonunda sete çıkılması planlanıyor. 

Barış Akarsu Kimdir?

28 yaşında hayata veda eden genç şarkıcı Barış Akarsu 29 Haziran 1979 yılında dünyaya gelmiştir. Küçük yaştan itibaren müzikle uğraşan şarkıcı ilk, orta ve lise eğitiminin ardından sahnelerde yer almaya başlamıştır. Barış Akarsu Türk Rock Müziği alanında çalışmalar yaparken geniş bir hayran kitlesine sahip olmuştur. 2004 yılında katıldığı Akademi Türkiye yarışmasında büyük başarı ortaya koyarak herkesin dikkatini çeken Akarsu, üç yıl içinde iki albüm çıkarmıştır. Yalancı Yarim dizisinde de rol alan genç isim 29 Haziran 2007 yılında bir konser dönüşünde trafik kazası geçirmiş ve beş gün yoğun bakımda kaldıktan sonra 4 Temmuz 2007'de henüz 28 yaşındayken hayatını kaybetmiştir. 

08-04-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar