‘Kendinden Kaçak’ Sinema Filmi – 8 Nisan’da Vizyonda!

‘Kendinden Kaçak’ Sinema Filmi – 8 Nisan’da Vizyonda!
Youtuber olarak tanınan 3 kafadar arkadaş, Fatih Yasin, Atakan Özyurt ve Bilal Hancı’nın yeni sinema filmi ‘Kendinden Kaçak’ 8 Nisan’da seyirciyi kahkahaya boğmaya geliyor…

YouTube de çektiği videolarla izlenme rekorları kıran Fatih Yasin, Atakan Özyurt ve Bilal Hancı, ‘Kafalar’ ekibi olarak ikinci kez bir sinema filmine imza attılar. YouTube’da 7.5 milyon abonesi bulunan Kafalar ekibi olan Fatih Yasin, Atakan Özyurt ve Bilal Hancı’nın yeni filmi ile sinema izleyicisini kahkahaya boğacak ‘Kendinden Kaçak’ın çekimleri tamamlandı. Kafalar Ekibi’nin daha öncede (2018 yılında) vizyona giren ‘Kafalar Karışık’ filmiyle sinema dünyasına ilk adımlarını atmışlardı. Kafalar Karışık filmi, Atakan’ın kız arkadaşıyla evlenebilmesi için ellerinden geleni yapan arkadaşlarının başlarından geçenleri konu alıyordu. Bu kez üç arkadaş, yine başrollerinde yer aldıkları ‘Kendinden Kaçak’ filmi ile geliyor. Çekimleri geçtiğimiz günlerde tamamlanan filmin afişide yayınlandı. Ekibin takipçileri tarafından merakla beklenen filmi, 8 Nisan 2022’de vizyona girecek. İşte ‘Kendinden Kaçak’ filmiyle ilgili detaylar…

 

 ‘Kendinden Kaçak’ Filmi 8 Nisan’dan İtibaren Sinemalarda

Blackwhite Film Prodüksiyon imzalı, yapımcılığını Harun Türk’ün üstlendiği, yönetmen koltuğunda Levent Türkan’ın oturduğu, Senaryosunu Cüneyt İnay’ın yazdığı Kendinden Kaçak komedi filmi 8 Nisan’da izleyiciyle buluşacak.

 ‘Kendinden Kaçak’ Filmin Fragmanı

Güçlü oyuncu kadrosuna sahip ‘Kendinden Kaçak’ın müziklerini ünlü sanatçı Bedük yaptı. Filmin çekimleri Ankara ve İstanbul’da tamamlandı.

Youtuber ve oyuncu Fatih Yasin bir röportajında ‘’ 2018’de vizyona giren ‘Kafalar Karışık’ filmiyle sinema dünyasına adım attık orada Atakan’ın kız arkadaşıyla evlenmesi için elimizden geleni yaptık. Dostluğumuzu göstermeye çalıştık. Bu sefer de oyun bağımlısı üç gencin başına gelen hazin olayları işlediğimiz bir film oldu. Seyircinin başından sonuna eğlenebileceği, içinde sürprizler bulacağı sahnelerimiz var. ’’ Diye konuştu.

Devamında ‘’Birinci filmimiz zaten 860 bin gibi bir gişe ile sonuçlandı. İkinci filmimizin hazırlıklarına da 2-3 ay öncesinden başladık. Bizim kendimize ait bir senaryomuz var. Hayalimizde onu çekmek var. Yapımcılığını da üstlenmek istiyoruz.’’ Dedi.

Kendinden Kaçak Filmin Afişi 

‘Kendinden Kaçak’ Oyuncuları

‘Kendinden Kaçak’ oyuncu kadrosunda; Atakan Özyurt, Bilal Hancı, Fatih Yasin, Şinasi Yurtsever (Arif), Eslem Akar (Gözde) başrollerinde yer alırken, Hakan Bilgin (Hamza), Güner Özkul (Filiz), Suat Sungur (Galip), Şevket Çapkınoğlu (Cafer), Uğur Topraksatır (Mert), Mert Kaya, Zeki Eker (Jandarma Komutanı), Hüsyin Hastarla (Gardiyan), Levent Taşçı (Gardiyan),  Vural Ceylan (Boyacı Ustası), Turgut Özdemir (Hakim), Alparslan Özmol (Şahin) ve Özgür Biber (Emre)’de rol alıyor. 

‘Kendinden Kaçak’ Dizi Konusu

Kendinden Kaçak, üzerlerine atılan bir suç sebebiyle hapse giren bir grup arkadaşın masumiyetlerini ispatlama çalışmalarını konu ediniyor.

Bilgisayar bağımlısı olan üç arkadaş Atakan, Fatih ve Bilal’in bu tutkuları yüzünden hayatı ıskalarlar. Oyun oynarken eve giren çıkan insanlardan bile haberleri olmadığı için, dünya ile bağlarını koparan üç genç, yakınlarında meydana gelen bir hırsızlık olayının suçu üzerlerine kalır. Bundan dolayı bu üç arkadaş kendilerini hapiste bulurlar.


Kendilerine büyük bir komplo kurulduğunu düşünen Atakan, Fatih ve Bilal, hapishane müdürü Arif'in baskıları, hapishane ortamının ve mahkumların gerginliğine daha fazla dayanamaz ve kaçıp, kendilerine kurulan komployu ortaya çıkarmaya karar verir. Birkaç başarısız denemenin ardından zor olsa da kaçmayı başaran üç arkadaş, bu sırada kendilerini beklenmedik durumların içinde bulur, kaçtıkların kaçacaklarına pişman olurlar. Kafalarındaki soruların cevaplarını buldukça daha kötü bir hale gelen Atakan, Fatih ve Bilal’in hiçbir şey düşündükleri gibi gitmez…

08-04-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar