16 Ağustos Pazar Reyting Sonuçları

16 Ağustos Pazar Reyting Sonuçları
16 Ağustos Pazar gününe ait reyting sonuçları belli oldu. TOTAL ve AB kategorilerinde en çok izlenen dizi, program hangisi oldu? İşte detaylar!

16 Ağustos Pazar reyting sonuçları açıklandı. Pazar akşamı MasterChef Türkiye, Yaparsın Aşkım ve Tövbeler Olsun yeni bölümleriyle ekrandaki yerini alırken, Show TV'de Kapıcılar Kralı, Kanal D'de Harry Potter ve Azkaban Tutsağı filmleri yayınlandı. Geçen hafta Pazar günü TOTAL ve AB kategorilerinde birinci sırada yer almayı başaran MasterChef Türkiye yeni bölümüyle hangi sırada yer aldı? İşte 16 Ağustos reytingleri!

16 AĞUSTOS REYTİNG SONUÇLARI

MasterChef Türkiye 16 Ağustos Pazar reytinlerinde de tüm kategorilerde günü birinci sırada tamamlarken yarışmanın 16 kişilik kadrosu da tamamlandı. Yarışmaya ve başarılı şef olma yolunda yarışacak isimler şöyle; Serhat, Duygu, Özgül, Emir, Ayyüce, Sedat, Esra, Furkan, Barbaros, Tanya, Berk, Eray, Uğur, Celal, Gülşah, Ebru.

TRT1'in yeni dizisi Tövbeler Olsun ise yayınlanan ikinci bölümüyle oldukça düşük izlenme oranları elde ederek TOTAL kategorisinde dokuzuncu, AB kategorisinde ise dördüncü sırada yer alan yapım oldu.

TOTAL'de ilk beş şöyle sıralandı, MasterChef Türkiye birinci, Fox Ana Haber Hafta Sonu ikinci, Kapıcılar Kralı üçüncü, MasterChef Türkiye Özet dördüncü, Harry Potter ve Azkaban Tutsağı beşinci sırada yer alan yapım oldu.

AB'de ilk beş ise şu şekilde sıralandı; MasterChef Türkiye birinci, Fox Ana Haber Hafta Sonu ikinci, MasterChef Türkiye Özet üçüncü, Tövbeler Olsun dördüncü, Harry Potter ve Azkaban Tutsağı beşinci sırada yer alan yapım oldu.

TOTAL İLK 10

1 MASTERCHEF TURKIYE TV8
2 FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX
3 KAPICILAR KRALI (T.S) SHOW TV
4 MASTERCHEF TURKIYE OZET TV8
5 HARRY POTTER VE AZKABAN TUTSAGI (Y.S) KANAL D
6 SHOW ANA HABER SHOW TV
7 YAPARSIN ASKIM FOX
8 DIRILIS ERTUGRUL (TKR) BEYAZ TV
9 TOVBELER OLSUN TRT 1
10 BAY YANLIS (TKR) FOX

AB İLK 10

1 MASTERCHEF TURKIYE TV8
2 FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX
3 MASTERCHEF TURKIYE OZET TV8
4 TOVBELER OLSUN TRT 1
5 HARRY POTTER VE AZKABAN TUTSAGI (Y.S) KANAL D
6 SEN CAL KAPIMI (TKR) FOX
7 YAPARSIN ASKIM FOX
8 SHOW ANA HABER SHOW TV
9 CORGI (Y.S) KANAL D
10 HABER ONU SHOW TV

Not: TİAK'ın aldığı karar doğrultusunda reyting sonuçlarının tamamını ve detaylarını paylaşamıyoruz.

17-08-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler