16 Haziran 2021 Çarşamba Reyting Sonuçları

16 Haziran 2021 Çarşamba Reyting Sonuçları
16 Haziran 2021 Çarşamba gününe ait reyting sonuçları belli oldu. Dün hangi tv'de yayınlanan hangi yapım reytinglerde hangi sıralamada yer aldı?

Televizyon İzleme Araştırma Komistesi (TİAK) tarafından ölçümlenen 16 Haziran 2021 Çarşamba reyting sonuçları açıklandı. Açıklanan verilerle birlikte dün ekrana gelen tüm televizyon yapımlarının izlenme istatistikleri ortaya çıkmış oldu. Dün hangi kanalda hangi dizi ve program yayınlandı? Yayınlanan programlar reyting kategorilerinde hangi sırada yer aldı? Dünün reyting sonuçlarını siz değerli ziyaretçilerimiz için derledik.

Çatşamba günü hangi diziler yayınlandı?

Dünün en çok merak edilen konularından biri de Çarşamba dizileri oldu. Televizyon karşısında vakit geçirecek kişiler hangi kanalda hangi dizinin yayınlandığını merak etti ve araştırdı. Cuma akşamı TRT 1'de ''Türkiye - Galler UEFA Euro 2020 Karşılaşması'',Atv'de 'Kuruluş Osman', 'Tv8'de 'Survivor', Show TV'de 'Cam Tavanlar' ve Fox TV'de ise 'Sen Çal Kapımı' ekrana geldi. Peki dünün reytinglerinde hangi program günü birinci sırada tamamladı?

Dünün izlenme verilerine göre total ve ab kategorilerinde dün en çok izlenen program TRT 1'de yayınlanan 'Türkiye - Galler UEFA Euro 2020' karşılaşması oldu. Millilerin 2-0 mağlubiyetiyle tamamlanan maç dünün en çok izleneni oldu.

Total'de milli karşılaşmanın ardından atv'de yayınlanan 'Kuruluş Osman' ikinci, 'Esra Erol'da üçüncü, 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' dördüncü ve tv8'de yayınlanan 'Survivor' yarışması beşinci sırada yer aldı. Yeni sezonuyla ekrana gelen 'Sen Çal Kapımı' listenin altıncı sırasında yer alırken, Show TV'nin yeni dizisi 'Cam Tavanlar' ilk 10'da yer alamadı.

AB'de ise ilk iki değişmedi. 'Kuruluş Osman' ikinci, 'İtalya - İsviçre UEFA Euro 2020' karşılaşması üçüncü, 'Survivor' dördüncü, ve 'Esra Erol'da' programı listenin beşinci sırasında günü tamamladı. Total'de ilk 10'da yer alamayan 'Cam Tavanlar' yedinci sırada yer alırken, Fox TV'nin sevilen dizisi 'Sen Çal Kapımı' günü dokuzuncu sırada tamamlayan yapım oldu.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

1 TURKIYE-GALLER UEFA EURO 2020 KARSILASMASI TRT 1
2 KURULUS OSMAN ATV
3 ESRA EROL'DA ATV
4 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
5 SURVIVOR TV8
6 SEN CAL KAPIMI FOX
7 ITALYA-ISVICRE UEFA EURO 2020 KARSILASMASI TRT 1
8 FOX ANA HABER FOX
9 ATV ANA HABER ATV
10 KURULUS OSMAN (OZET) ATV

 

AB İLK 10 PROGRAM

1 TURKIYE-GALLER UEFA EURO 2020 KARSILASMASI TRT 1
2 KURULUS OSMAN ATV
3 ITALYA-ISVICRE UEFA EURO 2020 KARSILASMASI TRT 1
4 SURVIVOR TV8
5 ESRA EROL'DA ATV
6 FOX ANA HABER FOX
7 CAM TAVANLAR SHOW TV
8 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
9 SEN CAL KAPIMI FOX
10 EURO 2020 KUPA AKSAMI TRT 1
17-06-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar