Ukrayna - Kuzey Makedonya maçı canlı izle

Ukrayna - Kuzey Makedonya maçı canlı izle
Ukrayna - Kuzey Makedonya maçı canlı izle: Euro 2020 C Grubu'nda Kuzey Makedonya ile Ukrayna karşı karşıya geliyor. Maçı kesintisiz ve full HD izlemek için detaylar.

Ukrayna - Kuzey Makedonya maçı canlı izle: Euro 2020, C Grubu'nda Ukrayna ile Kuzey Makedonya karşı karşıya geliyor. Fazlasıyla önem taşıyan mücadele milyonlarca izleyici tarafından izlenecek. Mücadeleyi izlemek isteyen izleyiciler hangi adres üzerinden izleyebileceklerini fazlasıyla merak ediyor. Ukrayna - Kuzey Makedonya maçını hangi adres üzerinden full HD ve kesintisiz olarak izleyebilirsiniz? Ukrayna - Kuzey Makedonya maçını canlitv.biz adresi üzerinden izleyebilirsiniz. Ukrayna ile Kuzey Makedonya arasındaki mücadeleyi full HD ve kesintisiz olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Ukrayna - K. Makedonya maçı canlı izle

Ukrayna ile Kuzey Makedonya, Euro 2020 C Grubu'nda birbiri ile karşılaşacak. Romanya'nın Bükreş kentinde oynanacak mücadele TSİ 16:00'da karşı karşıya gelecek. İki takım için oldukça önem taşıyan mücadele tüm dünyada heyecanla izlenecek. Türkiye'de de milyonlarca izleyici bu karşılşmayı büyük bir heyecan ile takip edecek. Euro 2020'deki tüm maçları TRT ekranlarında izleyebilirsiniz. Peki bu mücadele internet üzerinden en kolay şekilde nasıl izlenir? Canlitv.biz sitesi ile tüm kanalların canlı yayınlarına ulaşabilmeniz mümkün. TRT 1 canlı yayınına da bu adres üzerinden oldukça kolay bir şekilde izleyebilirsiniz. Ukrayna ile Kuzey Makedonya arasındaki Euro 2020 C Grubu karşılaşmasını full HD ve kesintisiz olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Ukrayna - Kuzey Makedonya maçı ilk 11'leru 2-

Ukrayna ilk 11: Bushchan, Karavaev, Zanarnyl, Matviyenko, Mykolenko, Shaparenko, Stepanenko, Zinchenko, Yarmolenko, Malinovskyi, Yaremchuk.

​​​​​​Kuzey Makedonya ilk 11: Dimitrievski, Ristovski, Velkovski, Musliu, Nikolov, Ademi, Spirovski, Alioski, Bardhi, Eljif Elmas, Pandev.

Ukrayna, Euro 2020'deki ilk maçını Amsterdam'da Hollanda ile oynadı. Hollanda'nın baskılı bir şekilde başladığı maçta Hollanda 2-0 öne geçmeyi başardı. Ukrayna, ard arda bulduğu gollerle skoru 2-2 yapsa da Hollanda son dakikalarda bulduğu golle maçı 3-2 kazandı. Kuzey Makedonya ise son anlarına 1-1 berabere girdiği Avusturya maçını 3-1 kaybetti.

Euro 2020 C Grubu puan durumu

1. Avusturya (3 Puan, +2 Averaj)

2. Hollanda (3 Puan, + 1 Averaj)

3. Ukrayna (0 Puan, -1 Averaj)

4. Kuzey Makedonya (0 Puan, -2 Averaj)

17-06-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar