Ali ve Sevda dizisi Duygu Selvin (Zeynep Elçin) kimdir?

Ali ve Sevda dizisi Duygu Selvin (Zeynep Elçin) kimdir?
Yaz aylarında ATV ekranlarından izleyicisine ulaşacak olan Ali ve Sevda dizisinde rol alan Duygu Selvin (Zeynep Elçin) kimdir?

Yaz aylarında ekranlara gelmeye hazırlanan Ali ve Sevda dizisine Duygu Selvin rolüyle Zeynep Elçin katıldı. Daha önce bu rol için Sabahat Kumaşçı ile anlaşmaya varılmıştı ancak son anda anlaşma bozuldu. Boşalan bu rol böylelikle Zeynep Elçin'in oldu. Duygu Selvin karakterini canlandıracak olan Zeynep Elçin kimdir?

Ali ve Sevda dizisinin başrollerinde Keremcem ve Özgü Kaya yer alıyor. ATV ekranlarından izleyiciye ulaşacak dizinin yapımını Baba Film üstleniyor. Ali ve Sevda dizisi çekimleri 2 Nisan itibariyle başladı.

Duygu Selvin (Zeynep Elçin)  kimdir?

Zeynep Elçin 16 Şubat 1990 tarihinde Gaziantep'te dünyaya geldi. Eğitimini Zafer Tunaya Kültür Merkezi Tiyatro ve Oyunculuk'ta alan Zeynep Elçin, ilk oyunculuk deneyimini 2014 yılında Kanal D'de yayınlanan Şeref Meselesi dizisinde yaşadı. Daha sonra 2015 yılında Star TV'de yayınlanan Kaderimin Yazıldığı Gün ve Kanal D'de yayınlanan Aşk ve Günah dizilerinde rol aldı. 2016 yılında Star TV'de yayınlanan Göç Zamanı ve FOX'ta yayınlanan Rüzgarın Kalbi dizilerinin oyuncu kadrosunda yer aldı. Zeynep Elçin son olarak 2017 yılında FOX'ta yayınlanan Savaşçı dizilerinde rol aldı. Kendisini şimdi de ATV'de yayınlanacak olan Ali ve Sevda dizisinde Duygu Selvin karakteriyle izleme imkanı bulacağız.

Güzel oyuncu kariyerinin yanı sıra başından geçen şanssız bir evlilikle de gündeme gelmişti. Evlenmesinin ardından eşinin isteğiyle oyunculuğa ara veren ve İzmir'e yerleşen Zeynep Elçin, eşinden şiddet görmeye başlayınca ayrılma kararı aldı. Ancak daha sonra tehdit ve şantaj mesajları almaya başladı. Ancak Zeynep Elçin için o günler geride kaldı. Kendisini Ali ve Sevda dizisiyle birlikte ekranlarda görmeye devam edeceğiz.

Ali ve Sevda dizisi konusu

Ali Hüroğlu kaybolan kardeşini bulma telaşında olan bir adamdır. Oturduğu mahallede sevgi ve saygıyla karşılanmaktadır. Sevda ise zor durumda kalan bir kadındır. Bir gece ne yapacağını bilmez bir haldeyken ona yarım elini uzatan kişi Ali olur. Ali, Sevda Ali Hüroğlu'nu evine alır ve onu misafir eder. Bu andan itibaren Ali ve Sevda birbirleriyle yakınlaşacak ve birbirlerini büyük bir aşkın içinde bulacaklardır. 

18-04-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar