Barış Akarsu Merhaba Filminden Duygusal Gala

Barış Akarsu Merhaba Filminden Duygusal Gala
Trafik kazası sonrası 28 yaşında hayata veda eden rock müziğinin sevilen ismi Barış Akarsu’nun hayatını anlatan Barış Akarsu Merhaba filminin galası yapıldı.

Uzun zamandır hazırlığı yapılan ve son olarak bu yaz aylarında çekimleri başlayan biyografi türündeki sinema filmlerinden olan Barış Akarsu Merhaba adlı filmin galası geçtiğimiz gün görkemli bir şekilde gerçekleştirildi. Anadolu Rock Müziğinin genç temsilcilerinden biri olan ve 2007 yılında Bodrum’da geçirdiği trafik kazası sonrası henüz 28 yaşında hayata veda eden ünlü şarkıcı Barış Akarsu’nun hayatını anlatan film, Fikri Harika Prodüction ve aytaç Film ortaklığında hazırlandı ve kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer aldı. Başrolünde şarkıcı Barış Akarsu karakterinde genç oyuncu İsmail Ege Şaşmaz’ın yer aldığı film 18 Kasım’da vizyona girecek. Sinema severlerin de heyecanla beklediği Barış Akarsu Merhaba Filminin galası ise önceki akşam Kanyon’da gerçekleştirildi. Pek çok ünlü ismin katıldığı galada duygusal anlar yaşandı.

Duygusal Gala

Sinema seyircisinin heyecanla beklediği Barış Akarsu Merhaba Filminin galası yapıldı. Pek çok ünlü ismin katıldığı galada film ekibinin tamamı ve oyuncuları da yer aldı. Şarkıcı Barış Akarsu’nun babası Selahattin Akarsu ve ablası Nesrin Akarsu’nun da katıldığı galada baba ve ablanın seslendirdikleri Barış Akarsu’ya ait şarkılara katılanlarda eşlik etti ve oldukça duygusal anlar yaşandı. Geceye pek çok ünlü isim katılırken özellikle Barış Akarsu’nun babası Selahattin Akarsu ve Barış Akarsu’nun ablası Nesrin Akarsu gece boyunca duygusal anlar yaşadı. Gece film gösterimiyle sona ererken katılımcılar filmi oldukça beğendi.

Gerçekçi Olmaya Çalıştık

18 Kasım’da vizyona girecek ve seyirciyle buluşacak olan Barış Akarsu Merhaba Filmi’nin galasında filmin oyuncu kadrosunda yer alan isimler filmle ilgili görüşlerini paylaştı. Filmde Barış Akarsu’nun kız arkadaşı Zeynep karakterini canlandıran başarılı ve güzel oyuncu Almila Ada “biz hep birlikte Barış’ı tanımayanlara, onu tanıyacakları bir film çekmeye çalıştık” ifadelerini kullanırken filmde Barış Akarsu karakterini canlandıran İsmail Ege Şaşmaz ise “çok güzel bir yolculuk yaptık. Şimdi bu yolculuğumuzun finalinde sizler de neler başardığımızı göreceksiniz. Barış Akarsu’nun yolculuğunda bilinmeyenleri sinemaseverlere göstermek istedik. Gerçekçi olmaya çalıştık. Olduğumuza da inanıyorum” ifadelerini kullandı. Ünlü şarkıcı Barış Akarsu’nun hayatını anlatan Barış Akarsu Merhaba Filmi 18 Kasım’da sinemaseverlerle buluşacak.

17-11-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar