Aleyna Tilki: Koronavirüs Test Sonuçlarına Güvenmiyorum!

Aleyna Tilki: Koronavirüs Test Sonuçlarına Güvenmiyorum!
Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki bir günde iki koronavirüs testi yaptırdı… Aleyna Tilki’nin test sonuçlarından biri pozitif biri negatif çıktı. İşte haberin detayları!

Son dönemlerin en hızlı çıkış yapan genç şarkıcılarından Aleyna Tilki özellikle sosyal medyada oldukça aktif ve yüz binlerce takipçiye sahip. Ünlü ismin hemen her hareketi, her fotoğrafı, her sözü binlerce beğeni ve yorum alıyor. Özellikle genç kitle tarafından takip edilen ve sevilen ünlü isim zaman zaman da magazin basınında ve sosyal medyada tartışmaların içinde buluyor kendini. Ünlü isim bugünlerde de yine aynı bir tartışmanın içinde yer almaya başladı. Çin’den başlayarak tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle test yaptıran ünlü isim Aleyna Tilki bir anda kendini bir bilinmeyenin içinde buldu. Bir günde iki defa test yaptıran ve birinde test sonucu pozitif çıkan birinde ise negatif çıkan ünlü isim durumu sosyal medya hesabından paylaştı ve bu testlerin hangisine güveneceğini sordu. Durum böyle olunca da yüz binlerce beğeni ve yorumla karşılaştı. Ünlü isim paylaşımında ise test sonuçlarına güvenmediğini dile getirdi. İşte haberin detayları!

Bir Günde İki Test İki Farklı Sonuç!

Son dönemlerin genç neslin en çok dinlediği ve sevdiği isimlerden biri olan genç şarkıcılardan Aleyna Tilki bugün sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu ve bir anda sosyal medya kullanıcılarını ve magazin basınını ikiye böldü. Koronavirüsün etkisini artırdığı bu günlerde kendisini karantinaya alan ve hastalığa karşı koruyan Aleyna Tilki bugün iki farklı test yaptırdı. Yaptırdığı test sonuçlarından biri negatif, bir diğeri de pozitif çıkan ünlü isim durumu sosyal medya hesabından paylaşarak ne yapacağını ve hangi teste güveneceğini sordu.

Bu Testlere Nasıl Güveneceğiz?

Genç şarkıcı Aleyna Tilki bir günde ii kez koronavirüs testi yaptırdı. 12 gündür evinde karantinada olan Tilki bugün yaptırdığı iki testten farklı sonuçlar alınca durumu sosyal medya hesabından paylaştı. Aleyna Tilki paylaşımında “1 gündür evden çıkmadım tedbir olsun diye. Yaptırdığım sürüntü testi pozitif aynı gün birkaç saat sonra tekrar yaptırdığım kan ve sürüntü testim bu sefer negatif..? Aradan 12 gün geçti, bir semptomum bile olmadı. Bu testlere nasıl güveneceğiz biz? Tüm dünyada yapılan tüm testler bence % 50 yanlış! Bu yüzden negatif çıkan negatif olduğuna güvenmesin! Saçma bir hata var bu testlerde. Yanımdaki insanlar da bir negatif bir pozitif bir negatif çıkıp durdu… Aynı gün hem de… Bunları bize açıklarsanız seviniriz…” ifadelerini kullandı.

18-11-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar