17 Şubat Pazar 2019 reyting sonuçları açıklandı!

17 Şubat Pazar 2019 reyting sonuçları açıklandı!
17 Şubat Pazar 2019 reyting sonuçları açıklandı. Pazar günü hangi kanal daha çok izlendi? Savaşçı dizisi reyting sonuçlarında kaçıncı sırada?

17 Şubat Pazar 2019 reyting sonuçları açıklandı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 komedi programı, büyük bir ilgiyle izlendi. Peki Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 programı reytinglerde kaçıncı oldu? Reyting sonuçlarında ilk üç sırada hangi dizi ve programlar var? Elimi Bırakma reyting sonuçları açıklandı mı? Kardeş Çocukları dizisi reyting sonuçlarında kaçıncı sırada yer aldı? İşte 17 Şubat Pazar 2019 reyting sonuçları ile ilgili tüm gelişmeler...

Dün akşam ekranlara gelen Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, Kardeş Çocukları, Elimi Bırakma gibi başarılı dizilerin yer aldığı yayın akışında hangi diziler reyting sonuçlarında ilk sıralarda yer aldı? İşte ayrıntılar...

17 Şubat Pazar 2019 reyting sonuçları açıklandı!

17 Şubat Pazar günü reyting sonuçlarına göre Total grupta, Fox tv ekranlarının başarılı dizisi Savaşçı, 16,99 share ile ilk sırada yer alırken, Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Kardeş Çocukları 16,69 share ile ikinci sırada yer aldı. Üçüncü sırada ise Tv 8 ekranlarının başarılı yarışma programı Survivor Türkiye - Yunanistan 15,35 share ile yer aldı.

17 Şubat Pazar günü reyting sonuçlarına göre Total grupta, Star Tv ekranlarının başarılı dizisi Kardeş Çocukları 4. bölümü ile 19,70 share alarak ilk sıradaydı. Tv 8 ekranlarının yarışması Survivor Türkiye - Yunanistan ise 14,18 share ile ikinci sırada yer alırken, Fox tv ekranlarının haber programı Gulbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu 17,95 share ile üçüncü sırada yer aldı.

Geçtiğimiz haftanın reyting sonuçlarını inceleyecek olursak;

17 Şubat Pazar 2019 reyting sonuçları Total grupta, Star tv kanalında Kardeş Çocukları dizisi ilk sırada, Fox tv kanalının Savaşçı dizisi ikinci sırada ve Tv 8 kanalının başarılı yarışması Survivor Türkiye - Yunanistan üçüncü sırada yer almıştı.

17 Şubat Pazar 2019 reyting sonuçları AB grupta ise, Star tv kanalında Kardeş Çocukları dizisi ilk sırada, Tv 8 kanalının başarılı yarışması Survivor Türkiye - Yunanistan ikinci sırada, Kanal D ekranlarının dizisi Çok Güzel Hareketler 2 programı ise üçüncü sırada yer almıştı.

17-02-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar