18 Aralık 2022 Reyting Sonuçları

18 Aralık 2022 Reyting Sonuçları
2022 Fifa Dünya Kupası Finali ve Arjantin'in şampiyon olduğu Kupa Töreni zirveye yerleşti. Hemen ardından yine bir TRT dizisi olan Teşkilat ve Kanal D 'nin Yargı dizisi geldi

“Arjantin – Fransa Fifa 2022 Dünya Kupası” karşılaşması tüm gruplarda zirveyi kimselere kaptırmadı. Hatta Arjantin’i penaltı atışları sonucu Dünya Şampiyonu olduğu “2022 Dünya Kupası Kupa Töreni” ile ikincilikleri de aldı götürdü. Dünya şampiyonluğunu Arjantin’e kaptırarak ikinci olan Fransa, Kylian Mbappe ile 2022 Dünya Kupası’nda  gol kralı çıkarmanın kıvancını yaşadı.

Teşkilat Ve Yargı Reytinlerde Yükselişine Devam Ediyor

Yine bir TRT yapımı olan “Teşkilat” tüm gruplarda üçüncü olarak büyük bir başarıya imza attı.  Hemen ardından gelerek 4.lük koltuğuna oturan Kanal D dizisi “Yargı”da tüm gruplarda aynı başarıyı yakaladı.

Masterchef Türkiye'de Eleme Gecesi

“Fox Ana Haber Hafta Sonu” programı totalde 5.,  ABC’de 6. ve  AB’de 7. olarak isrikrarlı çizgisini sürdürdü. 7. olarak elenen yarşmacının belli olduğu Marterchef  Türkiye ‘de büyük heyecan ve üzüntü vardı. Sevilen yarışmacı Yağız’ın veda ettiği program total’de 6.  olurken AB ve ABC gruplarında 5.liği yakaladı.

Fox Ana Haber’den sonra bir başka ana haber programı olan “Show Ana Haber” totalde 7., ABC grubunda 8., AB grubunda 9. Olarak ilk 10 ‘daki yerini aldı.

Kim Milyoner Olmak 1000. Kez Ekranda

İlk 10’a imzasını atan bir başka yapım 1000. Özel Bölümü ile Kim Milyoner Olmak İster Yarışma programı oldu. Ünlü isimlerle izleyenlerine sürpriz yapan efsane program totalde 8., ABC grubunda 9. Ve AB grubunda 10. Sırada yer aldı.

İlk 10’da yer alan diğer başarılı yapımlar ise Show TV’nin Güzel Günler dizisi, Fox TV’nin Tozluyaka dizisi, ve Yargı dizisinin özeti oldu.

Reytinglerde İlk 10 şöyle sıralandı;

19-12-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar