18 Ekim 2020 Pazar Reyting Sonuçları!

18 Ekim 2020 Pazar Reyting Sonuçları!
19 Ekim 2020 Pazar Reyting Sonuçları! Haftanın finalinde Hangi Yapım Zirveye çıkarken Hangi Yapım alt sıralara düştü? Günün sıralaması haberin detaylarında!

Haftanın  son gününe ait gündüz ve gece kuşağını ana haberlerde dahil olmak üzere Rtük tarafından verilerin yeminli sıralamasında geçtiğimiz haftaya göre değişiklikler neler oldu? Köklü kanalların listede bulunduğu 19 Ekim 2020 Pazar  Günü Reyting Sıralaması ne oldu?Masterchef Türkiye, Arıza, Menajerimi Ara, Maria ile Mustafa gibi yapımların yer aldığı 17 Ekim gecesinde hangi yapım gerilere düşerken hangi yapımlar üst sıralara yerleşmeyi başardı? TOTALde ve AB sıralamasındaki değişiklikler nasıl? 18 Ekim 2020 Pazar Reyting Sonuçlarıhaberimizden detayları okuyabilirsiniz!

TOTAL İLK 10 PROGRAM

Geçtiğimiz hafta da aynı dizilerin bulunduğu Total listesinde İlk sırada Türkiye - Rusya maçı yer alırken bu hafta Masterchef Türkiye ikinci sırada A.Rıza ve devamında Gülbin Tosun ile Fox ana Haber sunumu geliyor. ATV'nin dizisi Maria ile Mustafa sekinci sıraya düşerken Geçtiğimiz haftanın listesine giremeyen Menajerimi ara dizisi ise 4. sıradan haftaya veda etti. Fox TV'ye ait Öğretmen dizisi Total listesine yerleşemezken, AB ortalamasında yedinci sırada bu hafta yerini aldı. 18 Ekim 2020 Pazar Reyting sıralaması aşağıdaki gibi listendi. 

1 MASTERCHEF TURKIYE TV8
2 A.RIZA SHOW TV
3 GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX
4 MENAJERIMI ARA STAR TV
5 SHOW ANA HABER SHOW TV
6 A.RIZA (OZET) SHOW TV
7 MASTERCHEF TURKIYE OZET TV8
8 MARIA ILE MUSTAFA ATV
9 MENAJERIMI ARA (OZET) STAR TV
10 COK GUZEL HAREKETLER 2 KANAL D

 

AB İLK 10 PROGRAM

 

1 MASTERCHEF TURKIYE TV8
2 GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX
3 MENAJERIMI ARA STAR TV
4 A.RIZA SHOW TV
5 MASTERCHEF TURKIYE OZET TV8
6 MENAJERIMI ARA (OZET) STAR TV
7 OGRETMEN FOX
8 SHOW ANA HABER SHOW TV
9 TOVBELER OLSUN TRT 1
10 COK GUZEL HAREKETLER 2 KANAL D

 

19-10-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar