18 Ekim Cuma Zuhal Topal'la Sofrada kim birinci oldu?

18 Ekim Cuma Zuhal Topal'la Sofrada kim birinci oldu?
Herkes gibi biz de merak ettik, Zuhal Topal’la Sofrada 18 Ekim Cuma kim birinci oldu, haftanın kazananı kim oldu açıklayalım

Hafta içi her gün FOX TV ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada yemek yarışmasında Cuma günleri en çok izlenen programlardan biri. Her pazartesi günü başlayan yarışma maratonu cuma akşamı yapılan final bölümüyle zirveye tırmanıyor. Zuhal Topal’ın gelin ve kayınvalideleri yemek yapma marifetinde karşı karşıya getirdiği “Sofrada Yemekteyiz” programı, muadil yarışma programlarından daha eğlenceli bulunuyor. Haftanın finali olan Cuma günleri en iyi yemeği yapan bir gelin, 15.000 liralık para ödülüne hak kazanıyor. Herkes gibi biz de merak ettik, Zuhal Topal’la Sofrada 18 Ekim Cuma kim birinci oldu, haftanın kazananı kim oldu, açıklayalım. Şimdi ayrıntılar.

Zuhal Topal’la Sofrada 18 Ekim Cuma kim birinci oldu?

Fox Tv ekranlarında Zuhal Topal'ın sunuculuğunda gerçekleşen Sofrada yarışmasının 250. Bölümü 14 Ekim Pazartesi başladı. Her geçen gün adrenalin ve tempo daha da arttı. Gelin ve kaynannaların kıyasıya yarıştığı hem de keyifli zaman geçirdiği yarışma 18 Ekim Cuma akşamı yayınlanan 255. Bölümüyle haftanın finaline ev sahipliği yaptı. Gelin ve kayınvalidelerin büyük mücadele verdiği programda, puanlama esnasında nefesler tutuldu. canlitv takipçileri için 14- 18 Ekim haftası Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının kazanan ismini açıklıyoruz.

İşte O Talihli Gelin

Dile kolay sevgili canlitv takipçileri. Bir program düşünün ki 250. Bölümünde bile heyecan ve tempo hiç dinmesin. 14 Ekim Pazartesi günü başlayan Sofrada yemek maratonu Canan Hanım'ın evinde gerçekleşen final bölümü ile sona erdi. Canan Hanım’ın menüsünde neler mi vardı! Neler yoktu desek daha iyi olacak. Evet açıklıyoruz, tarhana çorbası, paçanga böreği, pazı dolması, kaşarlı mantar, patates püresi, haydari, antrikot şinitzel, amerikan salatası, cacık ve yalancı profiterol. Dolu dolu bir menüyle konuklarını ağırlayan Canan Hanım final kısmından umutluydu. Yemek tadımının ardından puanlama bölümüne geçildi ve Canan Hanım muradına erdi.

31 Puanla Birinci Oldu

Gülsüm Hanım'ın gelini olan Canan Hanım menüsünün hakkını verince puanları da kaptı ve 31 puanla birinci oldu. Yarışmacı Canan Hanım Zuhal Topal’ın elinden büyük ödülü yani 15 bin TL'yi aldı. Canlitv olarak bu ödülü güzel günlerde ağız tadıyla kutlamasını temenni ediyoruz. Unutmayın siz de gelin veya kaynana iseniz şansınızı Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında deneyebilirsiniz. Keyifli seyirler.

Zuhal Topal kimdir?

1976 İstanbul doğumlu Zuhal Topal, tiyatro oyunculuğu başta olmak üzere, dizi, film oyunculuğu ve sunuculuk yapmaktadır. Sihirli Annem dizisiyle dizi sektörüne adım atan güzel oyuncu “Şarkı Söylemek Lazım” adlı yarışmada koçu İlhan Şeşen ile yarışmasına rağmen halk ve jüri tarafından birinciliğe layık görüldü. Ona sıl şöhreti getiren program ise Zuhal Topal'a evlilik programıdır. Korhan Saygıner ile mutklu bir evililiği olan Zuhal Topal, Antalya Tv Ödüllerinde"En iyi Komedi Kadın Oyuncu" ödülü kazandı.

18-10-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar