19 Mart Salı Reyting Sonuçları

19 Mart Salı Reyting Sonuçları
19 Mart Salı reyting sonuçları; Bahar, Ben Bu Cİhana Sığmazam, Survivor ve Mehmed: Fetihler Sultanı dünün reytinglerinde hangi sırada yer aldı?

Bahar, Yabani, Ben Bu Cihana Sığmazam ve Survivor All Star gibi iddialı yapımların ekrana geldiği 19 Mart Salı gününe ait reyting sonuçları belli oldu. Milyonlarca izleyicinin severek takip ettiği yapımlar Total, AB ve ABC1 reyting kategorilerinde hangi sırada yer aldı? Dünün reytingleri haberimizde.

19 MART REYTİNG SONUÇLARI

Dünün reytinglerine prime time'da yayınlanan diziler damga vurdu. Show TV'nin yeni ve başarılı dizisi ‘Bahar’ geçen haftaki başarısını sürdürmeyi başardı. Total, AB ve ABC1 kategorilerinde günü birinci sırada tamamlayarak günün en çok izlenen dizisi olmayı başardı.

Salı günü denildiğinde milyonların aklına gelen fenomen dizi ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’ geçen haftaki izlenme oranları yükseltmeyi başarsa da rakiplerine oranla aldığı düşük izlenme verileriyle dikkat çekti. Sevilen dizi total izleyici kategorisinde günü yedinci sırada tamamlarken, AB'de ilk 10'da yer alamadı. ABC1'de ise günü dokuzuncu sırada tamamlayabildi.

Tv8 ekranında en çok izlenen yarışma programı formatı olan ‘Survivor All Star’ izleyicilerin tercihi olmaya devam ediyor. Sevilen yarışma programı tüm izleyici kategorilerinde günü üçüncü sırada tamamlayarak günün en çok izlenen ikinci yapımı olmayı başardı.

Trt1'de yayınlanan dönem dizisi ‘Mehmed: Fetihler Sultanı’, total'de onuncu, AB'de dördüncü, ABC1'de ise beşinci sırada yer aldı.

Günün diğer dizisi Now ekranında izleyiciyle buluşan ‘Yabani’, total ve ab'de altıncı, abc1'de ise yedinci sırada günü tamamlayan yapım oldu.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

1BAHARSHOW TV
2BAHAR (OZET)SHOW TV
3SURVIVOR ALL STARTV8
4SELCUK TEPELI ILE NOW ANA HABERNOW
5ESRA EROL'DAATV
6YABANINOW
7BEN BU CIHANA SIGMAZAMATV
8MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
9SHOW ANA HABERSHOW TV
10MEHMED FETIHLER SULTANITRT 1
11PROF. DR. NIHAT HATIPOGLU ILE IFTARATV

 

AB İLK 10 PROGRAM

1BAHARSHOW TV
2BAHAR (OZET)SHOW TV
3SURVIVOR ALL STARTV8
4MEHMED FETIHLER SULTANITRT 1
5SELCUK TEPELI ILE NOW ANA HABERNOW
6YABANINOW
7KIZILCIK SERBETI (TKR-GECE)SHOW TV
8RAMAZAN SEVINCITRT 1
9ANA HABERTRT 1
10IDDIALARIN AKSINETRT 1

 

20+ABC1 İLK 10 PROGRAM

1BAHARSHOW TV
2BAHAR (OZET)SHOW TV
3SURVIVOR ALL STARTV8
4SELCUK TEPELI ILE NOW ANA HABERNOW
5MEHMED FETIHLER SULTANITRT 1
6SHOW ANA HABERSHOW TV
7YABANINOW
8ESRA EROL'DAATV
9BEN BU CIHANA SIGMAZAMATV
10MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV

 

20-03-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler