Mesut Akusta'dan sürpriz ayrılık haberi

Mesut Akusta'dan sürpriz ayrılık haberi
Usta oyuncu Mesut Akusta 8 yıldır evli olduğu Esra Erol'un görümcesi Şafak Özbir'den sessiz sedasız boşandı. Evlilikleri de sade olan çiftin Berfin adında bir kızları bulunuyor.

Ankaralı ünlü iş insanı İdris Özbir'in(Kürt İdris) kızı Şafak Özbir ile olan 8 yıllık evliliğini sonlandıran oyuncu Mesut Akusta kızları için yine görüşeceklerini söyledi. Anadolu Adliyesi'nde görülen davada çocuk annede kaldı.

Usta Oyuncu Mesut Akusta eşinden ayrıldı

Usta oyuncu Mesut Akusta eşinden boşandı. Birçok dizi ve sinema filminde başarı ile yer alan tecrübeli oyuncu Mesut Akusta 8 yıl önce evlendiği eşi Şafak Özbir ile evliliklerine nokta koydu. 2016 yılında ünlü televizyoncu Esra Erol’un eşi olan Ali Özbir’in kız kardeşi Şafak Özbir ile görkemli bir düğün ile dünya evine girmişti. Bu evliliklerinden Berfin isminde bir kızları dünyaya gelen ünlü çift gözlerden uzak sade bir evlilik hayatı sürdürüyorlardı. Fakat sessiz sakin ve mutlu bir birliktelikleri olan çiftten sürpriz bir ayrılık haberi geldi. İstanbul Anadolu adliyesi’nde anlaşmalı olarak ayrılan çiftin kızlarının velayeti anne Şafak Özbir’de kaldı. Sevgi ve dostluklarının baki olduğunu belirten Mesut Akusta ve Şafak Özbir çifti evli olmasalarda çocukları Berfin Cano’nun anne ve babası olarak birbirlerinin hayatlarında olmaya devam edeceklerini söylediler.

Yalnızlık:Bir Ömür Boyu

Mesut Akusta 3 yıl önce çok tehlikeli bir beyin kanamasından sonra zor günler geçirmiş ve ailece bu zorlu günlerin üstesinden gelmişlerdi. O zorlu günlerde İdris Özbi’in kızı olan Şafak Özbir’in Sezen Aksu’nun Bekle şarkısı eşliğinde yapmış olduğu "Karanlık aydınlığa kavuşur elbet siz o gün bayramı kutlamayı görün" sosyal medya paylaşımı çok konuşulmuştu. Fakat evlilikteki tehlike çanlarının çaldığı 14 Şubat sevgililer gününde Ahmet Kaya’nın Bir Veda Havası şarkısını paylaşarak "Yalnızlık: Ömür Boyu" mesajı ile belli olmuştu.

Mesut Akusta kimdir?

22 Şubat 1964te Konya’da dünyaya gelen oyuncu babası emekli olunca annesinin memleketi olan Afyon’a gitti. Babasının vefatından sonra 1985 yılında Ankara’ya taşındılar. Aynı yıl tiyatroya başlayan Akusta 6 yıl çocuk tiyatrosunda yer aldı. Edebiyat Fakültesi’ni kazanan oyuncu 1992 de Hadi Çaman Yeditepe oyuncularına katıldı. Ertesi yıl film ve dizilerde oynamaya başladı. 2011 de trafik kazası atlatan ünlü sanatçı 2021’de de kendi evinde beyin kanaması geçirdi. Karagül dizisinde canlandırdığı Kendal Şamverdi karakteri ile geniş kitlelerce tanınan Akusta birçok tiyatro dizi ve filmde yer aldı. Yer aldığı bazı yapımlar arasında Ustura Kemal, Kara Melek, Affet Bizi Hocam, deli Yürek, En Son Babalar Duyar, Kurşun Yarası, İpsiz Recep, Kurtlar Vadisi Pusu, Babil, Teşkilat, Dağ, Börü, 7. Koğuştaki Mucize gibi önemli projeler vardır.

21-03-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar