19 Nisan Pazartesi reyting sonuçları belli oldu! Kağıt Ev ne kadar izlendi?

19 Nisan Pazartesi reyting sonuçları belli oldu! Kağıt Ev ne kadar izlendi?
19 Nisan Pazartesi reyting sonuçları belli oldu. Dün Star TV'de ilk bölümüyle yayınlanan Kağıt Ev dizisi ne kadar izlendi? İşte dünün reytingleri!

19 Nisan Pazartesi günü ekrana gelen dizi ve programlara ait reyting sonuçları belli oldu.

Pazartesi günü yayınlanan Sefirin Kızı dizisinin final kararının ardından Star TV'nin yeni dizisi Kağıt Ev dün ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Diğer kanallların yayın akışı listelerinde ise prime time'da Çukur, Yasak Elma, Maraşlı, Survivor yer aldı. Peki dünün reytinglerinde izleyicinin tercihi hangi yapım oldu? İşte dünün reyting sonuçları!

19 NİSAN TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

Total'de dün en çok izlenen program Show TV'de yayınlanan Çukur dizisi oldu. Listenin ikinci sırasında gündüz kuşağı programları arasında yer alan Esra Erol'da yer aldı. Fox TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisi üçüncü sırada yer alırken, Selçuk Tepeli'nin sunumuyla ekrana gelen Fox Ana Haber dördüncü sırada günü tamamladı. Günün diğer prime time programları Maraşlı altıncı, Survivor ise günü sekizinci sırada tamamlayan yapım oldu. Star TV'nin yeni dizisi Kağıt Ev ilk onda kendine yer bulamadı.

SIRA PROGRAM KANAL
1 CUKUR SHOW TV
2 ESRA EROL'DA ATV
3 YASAK ELMA FOX
4 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
5 HAVA DURUMU ATV
6 MARASLI ATV
7 CUKUR (OZET) SHOW TV
8 SURVIVOR TV8
9 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
10 MARASLI (OZET) ATV

19 NİSAN AB REYTİNG SONUÇLARI

AB reyting kategorisinde de dün en çok izlenen program Show TV'nin en çok izlenen dizisi Çukur oldu. Listenin ikinci sırasında Fox Ana Haber yer alırken, Yasak Elma dizisi yerini korudu. Atv'nin Maraşlı dizisi günü dördüncü sırada tamamlayan yapım olurken tv8'de yayınlanan Survivor günü yedinci sırada tamamlan yapım oldu. Total'de ilk 10'a girmeyi başaramayan Star TV'nin yeni dizisi Kağıt Ev, AB sıralamasında dokuzuncu sırada günü tamamlayan yapım oldu.

SIRA PROGRAM KANAL
1 CUKUR SHOW TV
2 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
3 YASAK ELMA FOX
4 MARASLI ATV
5 CUKUR (OZET) SHOW TV
6 ESRA EROL'DA ATV
7 SURVIVOR TV8
8 UYANIS BUYUK SELCUKLU (TKR) TRT 1
9 KAGIT EV STAR TV
10 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

Televizyon İzleme Araştırma Komitesi (TİAK) tarafından alınan karar doğrultusunda reyting sonuçlarının ayrıntılarını ve ilk 100 sıralamayı paylaşamıyoruz.

20-04-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar