2 Mart Cuma Reyting Sonuçları | Arka Sokaklar reytingleri

2 Mart Cuma Reyting Sonuçları | Arka Sokaklar reytingleri
2 Mart cuma reyting sonuçları belli oldu. Reyting listesinde hangi dizi daha çok izlendi? Dün en çok hangi ana haber bülteni reyting aldı? Reyting nedir, nasıl ölçülür? TOTAL ve AB reyting sonuçları canlitv.com'da

2 mart cuma gününün reyting sonuçları belli oldu. Televizyon yayıncılığı için büyük önem taşıyan reytinglerdehangi yapım, hangi kanal daha çok izlendi? Arka Sokaklar, Aşk ve Mavi, İstabullu Gelin, Survivor, Şevkat Yerimdar ve Payitaht Abdulhamid gibi başarılı dizilerin yarıştığı günde reyting listesi nasıl şekillendi?

2 Mart Cuma Reyting Sonuçları

2006 yılından bu zamana devam eden Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar TOTAL grubunda en çok izlenen dizi oldu. Reyting sonuçlarında birinci olan dizi 8,70 reyting, 18,14 share puanı alarak günü başarılı oranla bitirdi.TOTAL grubu listesinde ikinci sırada, ATV'nin başarılı dizisi Aşk ve Mavi yer alırken, üçüncü sırada İstanbullu Gelin yer aldı.

Survivor reytinglerde eskisi gibi değil!

Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Tv8'de yayımlanan Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan'ın sunumuyla yayınlanan Survivor reytinglerde eski performansı sergilemekte zorluk çekiyor. Programın eski popülaritesini kaybettiği görülürken, geçtiğimiz sezon reyting listesinde dizileri ezip geçen zirveyi bırakmayan programın yeni sezonda ilk 5 içinde kaltığı gözlemleniyor.

03-03-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar