1 Mart Perşembe 2018 Reyting Sonuçları belli oldu mu?

1 Mart Perşembe 2018 Reyting Sonuçları belli oldu mu?
1 Mart Perşembe 2018 Reyting Sonuçları belli oldu mu? Survivor, Bizim Hikaye, Vatanım Sensin ve Kanatsız Kuşlar gibi dizi ve programların yarıştığı günde reyting sıralamasında kim birinci sırada yer aldı?

1 Mart Perşembe 2018 Reyting Sonuçları belli oldu mu? Survivor, Bizim Hikaye, Vatanım Sensin ve Kanatsız Kuşlar gibi dizi ve programların yarıştığı günde reyting sıralamasında kim birinci sırada yer aldı? En çok hangi haber bülteni reyting aldı? Reyting nedir? TOTAL ve AB reyting listesi nasıl oluşturuluyor? Reytingler ne işe yarıyor? Ziraat Türkiye Kupası yarı final karşılaşması Beşiktaş Fenerbahçe reyting sonuçlarını nasıl etkiledi işte ayrıntılar;

01 Mart Perşembe 2018 reytingleri

1 Mart Perşembe reyting sonuçları açıklandı. TOTAL ve AB'de en çok izlenen program Beşiktaş - Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçı olurken,TOTAL'de ikinci sırada Survivor yer aldı. Survivor'dan 0,06 reyting kadar uzakta olan Fatih Portakal ile Fox Ana Haber üçüncü sırada yer alırken, TRT1'in başarılı dizisi Mehmetcik Kut'ul-amare dizisi dördüncü sırada yer aldı.

TOTAL, AB, ABC+ ve Televizyon reytinglerini ayrıntılı incelemek için tıklayın.

22 Şubat Perşembe 2018 reytingleri

Geçtiğimiz hafta perşembe günü açıklanan reyting sonuçlarına göre TOTAL'de birinci sırada FOX TV'nin başarılı dizisi Bizim Hikaye alırken, ikinci sırada TV8'de yayınlanan Survivor programı almıştı. Bir çok dizinin arasından başarıyla sıyrılmayı başaran Fox TV'de Fatih Portakal'ın sunumuyla  yayınlanan Haber Bülteni TOTAL sıralamada 3. sırada yer alarak bir çok büyük bütçeli diziyi arkasına almıştı.ATV'nin başarılı dizisi Kanatsız Kuşlar ise dördüncü sırada yer almıştı. AB reyting grubunda en çok izlenen dizi Vatanım Sensin olurken, TOTAL'de dizi yedinci sırada yer almıştı.

02-03-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar