20 Ekim 2020 Salı Reyting Sonuçları!

20 Ekim 2020 Salı Reyting Sonuçları!
Yapımlar arası rekabetin içinde olduğu 20 Ekim 2020 Salı Reyting Sonuçları açıklandı! 20 Ekim Salı ilk üçte kim var? Detaylar haberimizde!

Artık havalarında yavaş yavaş yerini bahar esintilerine bırakması ile izleyicilerin yaz akşamlarına göre daha fazla evlerinde otururak dizi ve programları takip etmeye başladı. Akşam kuşağında olduğu kadar gündüz kuşağındaki programlar ve arkası yarın diziler de izleyicinin kalbinde taht kurmayı başardı.  20 Ekim 2020  Salı Reyting Sonuçlarına göre ekran savaşlarını kim kazandı? Hangi diziler ilk 3 e yerleşerek haftayı taçlandırdı. İşte detaylar. . 

TOTAL İLK 10 PROGRAM

20 Ekim salı akşamına ait totalde açıklanan reyting sonuçlarına göre, TRT 1'in dram konulu dizisi Masumlar apartmanı ilk  sıraya hem yeni bölüm ile 3. sıraya ise  özeti ile çıkmayı başardı. Türkiyein büyük bir kısmını ekranlara kilitleyen dizide çocukluk travmaları yüzünden bügün birbirine kenetlenmekte  güçlük çeken ve sosyal hayata ayak uydurmakta güçlenen 4 kardeşin acıklı hayatı gerçek hikayeden uyarlanarak anlatılmaktadır. 

2. sırada ise geçtiğimiz hafta yeni sezonu ile yayınlanmaya başlayan ve izleyicinin verdiği yaz dönemi yarı finalinde kendisini fazlaca özleten Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yer alıyor. geçtiğimiz haftalaya göre ilk 10 sıralama hemen hemen aynı olsada Baraj dizisi Reyting sıralamasında bir çıkış yakalayarak Totalde 1 sıra yukarıya çıktı.

 

1 MASUMLAR APARTMANI TRT 1
2 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV
3 MASUMLAR APARTMANI (OZET) TRT 1
4 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
5 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
6 MASTERCHEF TURKIYE TV8
7 ESRA EROL'DA ATV
8 BARAJ FOX
9 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ (OZET) ATV
10 SHOW ANA HABER SHOW TV

 

AB İLK 10 PROGRAM

1 MASUMLAR APARTMANI TRT 1
2 MASUMLAR APARTMANI (OZET) TRT 1
3 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
4 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV
5 MASTERCHEF TURKIYE TV8
6 HEKIMOGLU KANAL D
7 HAVA DURUMU KANAL D
8 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
9 MASTERCHEF TURKIYE OZET TV8
10 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ (OZET) ATV
21-10-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar