20 Şubat 2022 Pazar Reyting Sonuçları

20 Şubat 2022 Pazar Reyting Sonuçları
20 Şubat 2022 Pazar günü yayınlanan Yargı, Survivor ve Teşkilat gibi yapımların reyting sonuçları belli oldu. Dün en çok izlenen yapım hangisi oldu? İşte dünün reytingleri!

Televizyon İzleme Araştırma Komitesi (TİAK) tarafından ölçümlenen 20 Şubat 2022 Pazar gününe ait reyting sonuçları belli oldu.

Survivor All Star, Teşkilat, ve Yargı gibi başarılı yapımların izleyiciyle buluştuğu Pazar gününün en çok izleneni hangi program oldu? Dünün reyting sonuçları haberimizde...

20 ŞUBAT PAZAR TOTAL, AB VE ABC1 REYTİNG SONUÇLARI

TOTAL İLK 10 PROGRAM

Total izleyici grubunda dün en çok izlenen yapım TRT 1 ekranında yayınlanan Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) temalı 'Teşkilat' dizisi oldu. Listenin ikinci sırasında Kanal D'de yayınlanan 'Yargı' dizisi yer alırken günün diğer çok izlenen programı 'Survivor All Star' ise listenin üçüncü sırasında günü tamamlayan yapım oldu.

Total izleyici grubunun en çok izlediği haber programı ise Gülbin Tosun'un sunumuyla 'Fox Ana Haber Hafta Sonu' oldu.

AB İLK 10 PROGRAM

AB izleyici grubunda zirvenin adı değişti. Total'de günü ikinci sırada tamamlayan 'Yargı' AB'de günün en çok izleneni oldu. TRT'de yayınlanan 'Teşkilat' ikinci, 'Survivor All Star' total'de olduğu gibi AB'de de günü üçüncü sırada tamamlayan yapım oldu.

20 Şubat Pazar reyting sonuçlarına göre AB izleyici grubunun da en çok izlediği haber bülteni 'Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu' oldu.

ABC1 İLK 10 PROGRAM

ABC izleyici grubunda en çok izlenen yapım 'Yargı' oldu. Böylece yargı iki listede günü birinci sırada tamamlayarak Pazar gününün en çok izlenen yapımı oldu. Listenin ikinci sırasında Tv8'de yayınlanan 'Survivor All Star' yer alırken, TRT'nin sevilen dizisi 'Teşkilat' üçüncü sırada yer aldı.

ABC1'de de günün en çok izlenen haber bülteni 'Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu' oldu.

Not: TİAK tarafından alınan karar doğrultusunda reyting sonuçlarının oranlarını ve ilk 100 sıralamayı yayınlayamıyoruz.

Canlitv.com

21-02-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar