Mahkum’da Flaş Ayrılık Kararı!

Mahkum’da Flaş Ayrılık Kararı!
Fox Tv’nin ilgiyle izlenen Mahkum dizisinde iddialara göre bir ayrılık yaşanacak. Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı diziye veda eden isim kim?

MF Yapım imzalı Fox Tv’nin çok sevilen dizisi ‘Mahkum’un 12. bölümünde bir ayrılık yaşanacak. Mahkum dizisinin Yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk oturuyor. Senaryosunu Uğraş Güneş kaleme alıyor. Başrollerini Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu ile Seray Kaya’nın paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Melike İpek Yalova, Hayal Köseoğlu, Hakan Karsak, Hakan Salınmış, Tugay Mercan, Bülent Seyran, Nihal Koldaş, Bülent Düzgünoğlu, Muharrem Türksever ve Mehmet Ulay gibi isimler yer alıyor. Diziden ayrılacak kişi merakedilirken, BirsenAltuntaş’ın haberine göre o isim belli oldu. Perşembe akşamları izleyicilerle buluşan dizide Eren karakterini canlandıran Gürberk Polat, projeye veda edecek.  Dizide Gökberk Polat’ın hayat verdiği Eren Karakteri diziye veda edecek. Peki, Mahkum Eren (Gürberk Polat) kimdir?

 

 Mahkum Eren Kimdir?

Fox TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Mahkum’un 12. Bölümünde bi ayrılık yaşanacağı haberi dizinin sevenleri tarafından dizi kan mı kaybediyor diye düşünüldü.

 

Mahkum dizisinin Eren karakteri projeye veda ediyor. Polat’ın senaryodaki hikâyesinin bittiği öğrenildi. Genç oyuncu dizide, Savcı Fırat’la aynı hapishaneden koğuş arkadaşını oynuyordu.

 

Genç yıldızın kamuoyunun vicdanını kanatan 2020 yılında darp edildiğini düşündüğü bir kadını kurtarmak isterken bir kişinin ölümüne neden olduğu için tutuklanan Kadir Şeker olayına gönderme yapan sahnesi sosyal medyada TT olmuştu. 

 

Mahkum isimli dizide canlandırdığı Eren karakteri ile tecrübelerini artıran oyuncu, rol arkadaşı İsmail Hacıoğlu’nun başarılı performansını sosyal medyasından yaptığı paylaşımla takdir etmişti. Aynı zamanda İsmail Hacıoğlu’nun bir hayranı olduğunu da paylaşımıyla göstermiş oldu.

 

Genç oyuncu, “Seninle oynamak büyük mutluluk” mesajı ile rol arkadaşına övgüde bulundu.

Onur Tuna ile birlikte Mahkum dizisinde muhteşem bir performans ortaya koyan İsmail Hacıoğlu, yetenekleri ile izleyenleri etkilerken, aynı durumun sette rol arkadaşlarına da yansıdığı bu mesaj ile ortaya çıkmış oldu.

Dizide başarılı performans ortaya koyan İsmail Hacıoğlu, izleyicileri etkilediği kadar birlikte rol aldığı arkadaşlarının da enerjisini yükseltiyor.

 Gürberk Polat Kimdir?

 Nereli: Eskişehir

Yaş: 25

Boyu: 1.80

1997 yılında Eskişehir’de dünyaya gelen Gürberk Polat, yine aynı şehirde büyümüştür. 2018 Ağustos ayında yayınlanan ‘Geleceğin Starı’ yarışmasında erkeklerde birinci olmuş ve oynadığı skeçler de ne kadar başarılı olduğunu ispat etmiştir. Oyunculuk yetenekleri ile dikkat çeken Gökberk Polat, Mert Karakteri ile ‘Babil’ dizisinde rol almış ve bu dizi sayesinde yıldızı iyice parlamıştır.


Gürberk Polat’ın Oynadığı Dizi ve Filmler

2019 - Benim Tatlı Yalanım (TV Dizisi)

2020 - Ben Bir Denizim (Sinema Filmi)

2020 - Kırk Yalan (Trafik Polisi) (Sinema Filmi)

2020 - I am the Sea

2020 - Babil (Mert) (TV Dizisi)

2021 - Kırmızı Kamyon (TV Dizisi)

2021 - Mahkum (Eren)

21-02-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar