Teşkilat Pınar Gümüş (Ezgi Şenler) Kimdir?

Teşkilat Pınar Gümüş (Ezgi Şenler) Kimdir?
TRT1’in sevilen dizisi Teşkilat’ın oyuncuları merak ediliyor. En çok merak edilen isimlerden biri de Ezgi Şenler, dizide Pınar Gümüş Karakterine hayat veriyor. Ezgi Şenler Kimdir?

TRT1 ekranarının sevilen dizisi Teşkilat her Pazar izleyicisi ile buluşurken, dizi kadar dizinin oyuncuları da merak ediliyor. Çekimleri Ankara’da süren dizi, Tims ve B Productions tarafından yapılırken, Milli İstihbarat Teşkilatı’nda çalışan özel bir ekibin iş hayatı ile birlikte özel hayatını da konu edinen aksiyon konulu bir yapım. Teşkilat’ın yönetmen koltuğunda Burak Arlıel otururken, başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta ve Gürkan uygun yer alıyor. Oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden biri de Ezgi Şenler, dizide Pınar Gümüş karakterine hayat veriyor. İzleyenler Teşkilat Pınar Gümüş kimdir? Merak ediyor. Ona hayat veren kişi Ezgi Şenler kimdir?

 

 Teşkilat Pınar Gümüş Kimdir?

 TRT 1’in sevilen dizisi Teşkilat’ta yer alan önemli karakterlerden birisi olan Pınar karakteri istihbarat işleriyle ilgileniyor. Ezgi Şenler canlandırdığı karakter hakkında kendisine özel, eğlenceli ve gizemli gibi yorumlarda bulundu.

 

Teşkilat dizisinde önemli rollerden birini üstlenen Pınar karakteri plastik makyaj alanında uzmanlaşmış bir kişidir. Kılıktan kılığa girmekte oldukça başarılı olan Pınar karakteri aslında oyuncu olmak istemiştir ancak kendini bir anda istihbaratçı olarak bulmuştur. Sivil istihbaratçılardan bir tanesidir. Düzenlenmiş olan operasyonlarda kılıktan kılığa girerek pek çok farklı tipleme ile karşımıza çıkmaktadır.

 

 

Ezgi Şenler Kimdir? Ezgi Şenler Nereli? Kaç Yaşında?

 Nereli: Ankara

Yaşı: 29

Burcu: Kova

Boyu: 1.68

 

Ezgi Şenler, 28 Ocak 1993 tarihinde Ankara’da doğan güzel oyuncu hayatının büyük bir bölümünü Ankara’da geçirmiştir. 9 yaşındayken baleye merak saran Ezgi Şenler Ankara Devlet Opera ve Balesi Çocuk Balesi Bölümü’nde iki yıl eğitim aldı. Bu eğitimin ardından 11 yaşındayken Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konsevatuvarı Klasik Bale Bölümü’ne devam etti. Dans tutkusunu mesleğe dönüştümek isteyen Ezgi Şenler üniversite eğitimini de bu yöne çevirdi. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Modern Dans Bölümü’nden mezun oldu.

 

Konsevatuvar eğitiminin sonrasında oyunculuk yapmak isteyen Ezgi Şenler ilk deneyimini Bodrum Masalı dizisinde hayat verdiği Aslı karakteriyle yaşadı. 18 Ağustos 2016 tarihinde yayınlanmaya başlayan Bodrum Masalı dizisinin başrollerini Timuçin Esen, Şevval Sam ve Murat Aygen paylaştı. Ezgi Şenler’e oyunculuk deneyiminde usta isimlerin yanı sıra Alperen Durmaz, Dilan Deniz Çiçek ve Hilmi Cem İntepe gibi genç oyuncular da eşlik etti.


Ezgi Şenler dizileri arasında Bodrum Masalı’nın yanında Canevim ve Nefes Nefese yer aldı. 2018 yılında Ezgi Şenler Nefes Nefes dizisinde Mercan rolünü canlandırdı. 2019 yılında ise Ezgi Şenler, Müjgan Haksever karakteriyle seyirci karşısına çıktı.



Sosyal medyayı sık kullanan oyuncuyu instagram hesabından 725 bin kişi takip ediyor. Ezgi şenler takipçileri ile genellikle günlük hallerini ve katıldığı çekim pozlarını paylaşıyor.




Ezgi Şenler Oynadığı Diziler

2016 – Bodrum Masalı (Aslı)

2018 – Nefes Nefese (Mercan)

2019 – Canevim (Müjgan Hakseven)

2020 – Çatı Katı Aşk (Ayşen Yılmaz)

2021 – Teşkilat (Pınar Gümüş)






21-02-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar