21 Mayıs Perşembe Reyting Sonuçları ve Sıralaması!

21 Mayıs Perşembe Reyting Sonuçları ve Sıralaması!
21 Mayıs Perşembe günü televizyonlarda ne seyredildi? Total, AB ve ABC Gruplarında ilk 10 sıralaması nasıl oluştu? İşte 21 Mayıs Perşembe Gününe ait reyting sonuçları!

21 Mayıs Perşembe gününe ait reyting sonuçları açıklandı. Ekranlarda yeni bölümlerin olmadığı sadece gün içinde kuşak programlarda yeni bölümlerin yayınlandığı televizyonlarda 21 Mayıs Perşembe reyting sıralaması nasıl oluştu? Tv 8 ekranlarında her gün yeni bölümüyle ekrana gelen efsane yarışma programı Survivor sıralamada kaçıncılığı elde etti? Yerli ve yabancı sinema filmlerinin yayınlandığı günde ilk 10 sıralaması nasıl şekillendi. Ramazan’ın son günlerinde iftar programları sıralamada yer alabildi mi? Hangi haber bülteni lider oldu, Fox Ana Haber’i tahtından eden oldu mu? Kuşak programlarında sıralama nasıl şekillendi? Total grubunun merakla beklenen ilk 10 sırası nasıl şekillendi? İşte 21 Mayıs Perşembe 2020 gününe ait Total reyting sonuçları!

TOTAL REYTİNG İLK 10 SIRALAMASI 21 MAYIS PERŞEMBE 2020

1-      Survivor  Tv 8

2-      Fatih Portakal İle Fox Ana Haber   Fox Tv

3-      Esra Erol’da   Atv

4-      Güldür Güldür Show (Tkr)   Show Tv

5-      Nihat Hatipoğlu ile İftara Doğru   Atv

6-      Survivor Özet   Tv 8

7-      HZ. Yusuf (Tkr)   Kanal 7

8-      Show Ana Haber   Show Tv

9-      Kara Bela (T.S)   Star Tv

10-   Atv Ana Haber   Atv

AB GRUBU REYTİNG İLK 10 SIRALAMASI!

21 Mayıs Perşembe günü AB grubunda reyting sıralaması ilk 10 nasıl şekillendi. Yeni bölümüyle ekrana gelen Tv 8’in artık gün birincisi olmaya alıştığımız ve ilk 10’da en az üç yapımı olan Survivor liderliği korudu mu? Kanalların ana haber bültenleri ve magazin programları sıralamada hangi sıraları paylaştı? Fox Ana Haber tahtını korudu mu yoksa diğer kanalların ana haberleri onu yerinden mi etti? Gün içinde Zuhal Topal’la Sofrada mı yoksa Esra Erol’da mı daha çok seyredildi? Tüm bu soruların ve daha fazlasının cevabı 21 Mayıs Perşembe gününe ait AB grubu reyting sıralamasında. İşte 21 Mayıs Perşembe gününde reyting sonuçları ve ilk 10 sıralaması.

AB GRUBU REYTİNG İLK 10 SIRALAMASI 21 MAYIS PERŞEMBE 2020

1-      Survivor  Tv 8

2-      Fatih Portakal İle Fox Ana Haber   Fox Tv

3-      Güldür Güldür Show (Tkr)   Show Tv

4-      Survivor Özet   Tv 8

5-      Yolcu (Y.S)   Kanal D

6-      Kesişen Dünyalar (Y.S)   Atv

7-      Esra Erol’da   Atv

8-      Zuhal Topal’la Sofrada   Fox Tv

9-      Kara Bela (T.S)   Star Tv

10-   Diriliş Ertuğrul (Tkr)   360 Tv

ABC GRUBU REYTİNG İLK 10 SIRALAMASI!

21 Mayıs Perşembe 2020 tarihine ait reyting sıralamasında ABC grubunda liderliği hangi yapım göğüsledi? Günün en çok izlenen ilk 10 yapımı hangi kanallara ait ve sıralama nasıl oluştu? ABC grubunda tekrar bölümleri yayınlanan diziler mi yoksa yeni bölümleri yayınlanan yarışmalar mı daha iyi sonuç aldı? Tv 8’in Survivor’u sıralamada nasıl bir sonuç ede etti? Kanalların seyircinin beğenisine sunduğu yerli ve yabancı sinema filmler ve tekrarları yayınlanan diziler sıralamada nasıl bir sonuç aldı? Gündüz kuşağında yeni bölümleriyle ekrana gelen Esra Erol’da ve Zuhal Topal’la Sofrada programları ve ramazan programları sıralamayı nasıl etkiledi? İşte ABC grubunda aranılan reyting sorularının cevabı!

ABC GRUBU REYTİNG İLK 10 SIRALAMASI 21 MAYIS PERŞEMBE 2020

1-      Survivor  Tv 8

2-      Fatih Portakal İle Fox Ana Haber   Fox Tv

3-      Güldür Güldür Show (Tkr)   Show Tv

4-      Esra Erol’da   Atv

5-      Survivor Özet   Tv 8

6-      Zuhal Topal’la Sofrada   Fox Tv

7-      Yolcu (Y.S)   Kanal D

8-      Kesişen Dünyalar (Y.S)   Atv

9-      Kara Bela (T.S)   Star Tv

10-   Show Ana Haber   Show Tv

Not: TİAK’ın aldığı karar sebebiyle reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 program sıralamasını veremiyoruz

22-05-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar