21 Temmuz 2023 Cuma Reyting Sonuçları

21 Temmuz 2023 Cuma Reyting Sonuçları
Yaz sezonunun  iki flaş ismi Masterchef Türkiye ve Hayatımın Neşesi arasında geçen zirve mücadelesininhakim olduğu 21 Temmuz Cuma programlarının reyting sonuçları açıklandı.

Masterchef Türkiye ve Hayatımın Neşesi arasında kıyasıya çekişmeyesahne olan 21 Temmuz 2023 günü yayınlanan programların ekran karnesi açıklandı. Diziler ve haber bültenleri arasındaki yarışta hangi yapımın zirveye demir attığı merak ediliyor. Dizi severler merak ediyor, yaz sezonunda ekrana gelen programalrın reyting sonuçları nasıl şekillendi? Reyting sıralamasında hangi dizi ve programlar yapımcısını memnun etti? İddialı yarışmalar ve haber bültenleri sıralamaya girebildi mi? Büyük bir çekişmeye sahne olan Reyting sonuçları haberimizin detaylarında.

21 Temmuz 2023 Cuma Reyting Sonuçları

Yaz sezonunun  iki flaş ismi Masterchef Türkiye ve Hayatımın Neşesi arasında geçen zirve mücadelesininhakim olduğu 21 Temmuz tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı. 

MasterChef zirveyi bırakmıyor

Tv8 kanalınında yayınlanan ve 7'den 77'ye hemen herkesin çok sevdiği Masterchef Türkiye All Star'ın liderlik koltuğuna oturduğu Total'de 2. sırada TRT1’de yayınlanan “Hayatımın Neşesi”, 3.sırada Kanal D’de yayınlanan yabancı sinema “Cengiz Han Destanı” yer aldı. Sonucu en çok merak edilen bir başka reyting ölçümü olan AB'de ise 1.sırada “Hayatımın Neşesi”, 2.sırada “Masterchef Türkiye All Star”, 3.sırada Fox TV’de yayınlanan “Kısmet” yer aldı. Özellikle yapımcıların takip ettiği ABC'de ise Masterchef Türkiye All Star 1. olurken “Hayatımın Neşesi” ve Kısmet dizileri onu takip etti. İşte heyecan verici sonuçlarıyla dikkat çeken 21 Temmuz 2023 Cuma reyting sonuçları listesi


 

22-07-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar