“Çok Aşk” filmi 27 Ekim’de vizyona giriyor

“Çok Aşk” filmi 27 Ekim’de vizyona giriyor
"Çoktan Aşk" filmi 24 şubat’ta beyazperde de sahne alacaktı. Fakat deprem felaketi sebebi ile filmin vizyona girmesi ertelendi.

Çok Aşk filmi hangi tür bir film? Hasan Can Kaya’nın başrolünde oynadığı Çok Aşk filminin senaryosu kime ait? Filmin yönetmeni ve oyuncuları im? Film daha önce ne zaman yayına girecekti, niçin ertelendi? Yeni vizyon tarihi nedir? Hasan Can Kaya kmdir? Hasan Can Kaya ve Çok Aşk filmi ile ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar …

“Çok Aşk” filmi 27 Ekim’de vizyona giriyor

Yılın en neşeli, eğlenceli kahkaha dolu filmi olmaya aday Çok Aşk filminin vizyon tarii belli oldu. Senaryosunu ünlü komedyen Hasan Can Kaya’nın kaleme aldığı film normalde 24 şubat’ta beyazperde de sahne alacaktı. Fakat deprem felaketi sebebi ile filmin vizyona girmesi ertelendi. Yönetme koltuğunda Kıvanç Barıönü’nün oturduğu Çok Aşk filmi 27 Ekim tarihinde vizyona girecek.

Filmin oyuncu kadrosu

Eğlenceli hikayesi ile şimdiden merak konusu olan filmde Büşra Pekin, Hasan Can Kaya, Şebnem Sönmez, Ege Aydan, Barış Yıldız, Berkan Şal,Uğur Yücel ve Bahtiyar Engin gibi çok önemli isimler yer alıyor.

Hasan Can Kaya kimdir?

16 Aralık 1989 tarihinde İstanbul’un Güngören ilçesinde dünyaya gözlerini açtı. 1 Erkek 1 Kadın dizisi senaryo ekibinde yer alırken diğer senarist arkadaşlaının destek ve teşvikleri ile stand up yapmaya başladı. Leman Kültür, Beşiktaş’ta standart olarak satand up – komedi yapmaya başladı. 2020 Ocak ayında ilk kez kendi projesi olan Konuşanlar Talk Show’un çekimlerine başladı. Aynı yılın sonunda yai 2020 Aralığında Konuşanlar adlı programı Exxen dijital platformuna taşındı. Youtube de daha önce var olan bölümleri kaldırınca takipçilerinden büyük tepki topladı ve gözle görünür ölçüde takipçi sayısı düştü. Halen Exxen ‘de programı devam etmektedir.

Filmografisi

Çok Güzel Hareketler Bunlar

Çok Aşk - Sinema filmi

Konuşanlar - Talk-show

Hasan Can Kaya - Stand Up Party

Bir Yeraltı Sit-com'u

 

Kazandığı ödüllerden bazıları

5 Aralık 2021            47. Altın Kelebek Ödülleri En İyi Dijital İçerik

16 Şubat 2022         Uluslararası Kristal Ödülleri          En İyi Stand Up Sanatçısı "HASAN CAN KAYA

13 Eylül 2022           Uluslararası Medya Ödülleri 2      Yılın Talk Show'u - KONUŞANLAR - HASAN CAN KAYA

03 Ekim 2022           Magazin Gazetecileri Derneği      26. Altın Objektif Ödülleri - Talk Show Programı - KONUŞANLAR - HASAN CAN KAYA

4 Aralık 2022            48. Altın Kelebek Ödülleri En İyi Dijital İçerik – KONUŞANLAR

 

21-07-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar