23 Mart Çarşamba 2022 Reyting Sonuçları

23 Mart Çarşamba 2022 Reyting Sonuçları
23 Mart Çarşamba 2022 reyting sonuçları Televizyon İzleme Araştırma Komitesi (TİAK) tarafından açıklandı. Sonuçlara göre dünün reytinglerinde hangi yapım ne kadar izlendi?

23 Mart Çarşamba 2022 reyting sonuçları, Televizyon İzleme Araştırma Komitesi'nin (TİAK) açıkladığı verilere göre belli oldu.

23 Mart Çarşamba reytinglerinde ekranlara gelen birbirinden iddialı yapımlar kıyasıa bir mücadelenin içerisine girdi. Show TV'de Oğlum 7. bölümüyle, Atv'de Kurulul Osman 87. bölümüyle, Kanal D'de Sadakatsiz 53. bölümüyle ekranlara geldi. Fox TV'nin yeni dizilerinden biri olan Son Nefesime Kadar'ın ise final bölümü yayınlandı.  Büyük umutlarla başlayan dizi malesef reytinglerde beklenilen performansı sergilyemedi. Son Nefesime Kadar, 23 Mart Çarşamba akşamı yayınlanan 5. yeni ve final bölümüyle sevenlerine veda etti. TV8'de ise tüm Türkiye'nin nefes nefese izlediği Survivor AllStar 2022 yayınlandı. Peki 23 Mart Çarşamba reyting sonuçlarına göre dün en çok izlenen yapım hangisi oldu? 

TOTAL İLK 10 REYTİNG SIRALAMASI

Total izleyici grubunda dün en çok izlenen yapım ATV'de yayınlanan 'Kuruluş Osman' dizisi oldu. Listenin ikinci sırasında heyecanın tavan yaptığı 'Eleme Gecesi' ile 'Survivor All Star' yer aldı. Kanal D!de yayınlanan 'Sadakatsiz' günü üçüncü sırada tamamlarken,  Star Tv'de yayınlanan 'İbo Show' ise ilk 10'da yer alamadı.

SIRA PROGRAM   KANAL
1 KURULUŞ OSMAN   ATV
2 SURVİVOR ALL STAR   TV8
3 SADAKATSİZ   KANAL D
4 SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER   FOX
5 ESRA EROL'DA   ATV
6 KURULUŞ OSMAN (OZET)   ATV
7 MUGE ANLI ILE TATLI SERT   ATVTV
8 SADAKATSİZ (ÖZET)   KANAL D
9 KANAL D ANA HABER   KANAL D
10 SHOW ANA HABER   SHOW TV

AB İLK 10 REYTİNG SIRALAMASI

AB izleyici grubunda birinci sırada yer alan program ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman olurken ikinci sırada Selçuk Tepeli'nin sunumuyla ekrana gelen 'Fox Ana Haber' oldu. Eleme gecesiyle ekranlara gelen 'Survivor All Star'  üçüncü sırada yer alırken, Kanal D'de yayınlanan 'Sadakatsiz' dördüncü oldu. 'Oğlum' ise günü beşinci sırada tamamlayan yapım oldu.

SIRA PROGRAM     KANAL
1 KURULUŞ OSMAN     ATV
2 SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER     FOX TV
3 SURVİVOR ALL STAR     TV8
4 SADAKATSİZ     KANAL D
5 OĞLUM     SHOW TV
6 ESRA EROL'DA     ATV
7 SADAKATSİZ (ÖZET)     KANAL D
8 KANAL D ANA HABER     KANAL D
9 MUGE ANLI ILE TATLI SERT     ATV
10 KURULUŞ OSMAN (OZET)     ATV

ABC1 İLK 10 REYTİNG SIRALAMASI

ABC1'de ise listenin birinci sırasında yer alan yapım 'Kuruluş Osman' oldu. 'Survivor All Star' ikinci, 'Selçuk Tepeli ile Fox TV Ana Haber' üçüncü, 'Sadakatsiz' dördüncü, Show Tv'nin büyük umutlarla ekrana getirdiği dizi 'Oğlum' ise sekizinci sırada yer alan yapımlar oldu.

SIRA PROGRAM   KANAL
1 KURULUŞ OSMAN   ATV
2 SURVİVOR ALL STAR   TV8
3 SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER   FOX TV
4 SADAKATSİZ   KANAL D
5 MUGE ANLI ILE TATLI SERT   ATV
6 ESRA EROL'DA   ATV
7 KURULUŞ OSMAN (OZET)   ATV
8 OĞLUM   SHOW TV
9 SADAKATSİZ (ÖZET)   KANAL D
10 ATV ANA HABER   ATV
24-03-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler