Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu Bergen filminin sırrını anlattı

Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu Bergen filminin sırrını anlattı
4.094.043 izleyiciye 120.218.567 liralık hasılata ulaşan Bergen filmi Recep İvedik 5 filmini geçerek yeni rekorun sahibi oldu Başarının sırrını Bergen filminin oyuncuları anlattı

4 Mart 2022 tarihinde vizyona giren ve ülkemizde en çok hasılat getiren film unvanını kazanan Bergen filminin başrol oyuncuları rekorlar kıran filmin sırrını anlattı. Bergen filminin başrol oyuncuları Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu katıldıkları bir Tv programında Bergen filmi hakkında merak edilenleri açıkladı. Sinema severler merak ediyor Bergen filmi neden bu kadar meşhur oldu? İşte o sorunun cevabı haberimizde. Şimdi detaylar

Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu Bergen filminin sırrını anlattı

4 Mart 2022 tarihinde vizyona giren ve 4.094.043 izleyiciye 120.218.567 liralık hasılata ulaşan Bergen filmi Recep İvedik 5 filmini geçerek yeni rekorun sahibi oldu. Ülkemizde en çok izlenen ve en çok hasılat yapan filmler listesinde ilk sıraya yerleşen Bergen filmi, Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programında masaya yatırıldı. Tv100 kanalındaki programa katılan Bergen filminin başrol oyuncuları Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu, Bergen filminin sırrını açıkladı.

Sömürü yapmadan oynamaya çalıştık, böyle düşündük

tv100'de yayınlanan Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programında Bergen filminin başrol oyuncuları Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu'na filmin sırrı soruldu. Farah Zeynep Abdullah, "Biz Bergen olmadan önceki hikayesinden başlıyoruz. Aslında hayalleri olan hayata karşı tutkuları olan bir kızın yolculuğuna tanık oluyoruz. Filmin bir yerinden sonra Bergen'leşiyor." dedi.

18 günde 4 milyonluk bir vizyon!

Tv100 kanalında Az Önce Konuştum programını sunan Candaş Tolga Işık, Bergen filminin başrol oyuncularına şu soruyu sordu: "18 günde 4 milyonu aşan bir vizyon sayısına nasıl ulaşıldı?"

Soruyu yanıtlayan Erdal Beşikçioğlu "Biz mümkün olduğunca filmde doğal akışına bırakmaya çalıştık. Sömürü yapmadan oynamaya çalıştık, böyle düşündük" dedi. Farah Zeynep Abdullah ise duygularını "Ben Bergen'i tanıyordum elbette ama tabii ki bu kadar hâkim değildim. Senaryoyu ilk okuduğumda şoke oldum. İnanılmaz etkilendim" sözleriyle dile getirdi.

Çok şey öğrendim

Senaryoyu ve Mor Dayanışma'nın broşürleri okuyan ve çok etkilenen Farah Abdullah filmin sırrını şu cümlelerle açıkladı: "Biz Bergen olmadan önce ki hikayesinden başlıyoruz. Aslında hayalleri olan hayata karşı tutkuları olan bir kızın yolculuğuna tanık oluyoruz. Filmin bir yerinden sonra Bergen'leşiyor. Çok şey öğrendim. Gerçekten psikolojik şiddetin de ne olduğunu öğrendiğimi düşünüyorum"

24-03-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar