23 Nisan doğumlu Cem Yılmaz 50 yaşına girdi, sosyal medya yıkıldı

23 Nisan doğumlu Cem Yılmaz 50 yaşına girdi, sosyal medya yıkıldı
CemYılmaz:Bugün benim doğum günüm.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutlar,Cumhuriyetimizin 100.yılında buruk sevinçlerin yerini kalıcı mutlulukların almasını dilerim.

Karikatürist olarak başladığı sanat dünyasına komedyen, oyuncu, senarist, yönetmen ve yapımcı olarak devam eden Cem Yılmaz kaç yaşına bastı? Cem Yılmaz hangi anlamlı günde dünyaya gözlerini açtı? Yılmaz paylaşımında nasıl bir yorum yaptı? Yüzbinlerce beğeni alan paylaşımına hangi ünlü isimler nasıl yorumlarda bulundular? Doğum günü kutlamalarının ardından paylaştığı yeni foroğraflarında kimler var? Cem Yılmaz ve doğum günüyle ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar …

23 Nisan doğumlu Cem Yılmaz 50 yaşına girdi, sosyal medya yıkıldı

Ünlü komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz 50 yaşına bastı. 23 Nisan 1973 tarihinde dünyaya gözlerini açan Cem Yılmaz Türk bayraklı paylaşımıyla gönülleri fethetti.Paylaşımının altına "Bugün benim doğum günüm.50 yaşındayım.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutlar, Cumhuriyetimizin 100. yılında buruk sevinçlerin yerini kalıcı mutlulukların almasını dilerim" yazan Cem Yılmaz’ın paylaşımına kısa zamanda yüzbinlerce beğeni ve pek çok yorum geldi.

Ünlü isimler Cem Yılmaz’ın paylaşımına ne yorumlarda bulundu?

Ünlü komedyenin anlamlı paylaşımının altına takipçileriyle beraber ünlü isimlerde beğeni yağdırıp yorumlar yazsdı. Bu isimlerden bazıları ve paylaşımları şu şekilde;

 Uraz Kaygılaroğlu : “Kralım çok yaşa ! “.

Özkan Uğur : “İyi ki doğdun. Sağlıklı mutlu yaşlar dilerim. Doğum günün kutlu olsun. “ .

Meltem Cumbul : ““İyi ki doğdun canım Cem… Nice sağlıklı, mutlu yaşlara ”

Ezgi Mola “Nice 24’lere mi hocaa! Şahane gelsin! "

Cem Davran “Güzeldir 50 kardeşim, sağlıkla, mutlulukla geçsin, hem de hep”

Doğum günü kutlamalarından sonra iki paylaşım daha yaptı

Ünlü komedyen Cem Yılmaz doğum günü kutlamasından sonra babası Arif Yılmaz ve oğlu Kemal ile birlikte olduğu bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Cem Yılmaz kızkardeşi ve ünlü oyuncu Tolga Çevik’in de eşi olan Özge Çevik ile beraber olduğu başka bir fotoğrafı paylaştı. Paylaşımın altına “1995 Temmuz Gösteri biletlerim. Kardeşim Özge Yılmaz Çevik’in arşivinden J 50.000 TL “ notunu düşen Cem Yılmaz’ın bu mutlu gününde duygulandığı görüldü.Biz de Canlı TV ailesi olarak Cem Yılmaz’a nice yıllar diliyoruz.

23-04-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler