Ünlü oyuncu Neslihan Yeldan’ın paylaştığı Londra market fiyatlarına yorum bombardımanı

Ünlü oyuncu Neslihan Yeldan’ın paylaştığı Londra market fiyatlarına yorum bombardımanı
Neslihan Yeldan :"Kiralar da İstanbul gibi çok yüksek… Kokonatlı tuvalet kağıdı £5.80… Kesin bizi kıskanıyorlar ama net. Hissettim yani…”

Ünlü oyuncu Neslihan Yeldan hangi dizilerde yer aldı? Neslihan Yeldan’ın İngiliz eşinden olan oğlu Aslan nerede eğitimine devam ediyor?Yeldan Londra’daki marketten yaptığı videolu paylaşımında neler söyledi?Ünlü oyuncunun paylaşımına takipçileri nasıl tepki gösterdi.Neslihan Yeldan ile merak  ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde.İşte detaylar…

Ünlü oyuncu Neslihan Yeldan’ın paylaştığı Londra market fiyatlarına yorum bombardımanı

İngiltere’nin başkenti Londra’da bir markete giden ünlü oyuncu Neslihan Yeldan oradaki fiyatları gösteren bir video yayınladı. İngiltere’nin en küçük parası 5 euro ile İngiltere’nin en pahalı marketinden neler alabiliyoruz diyerek sosyal medya üzerinden video paylaşan ünlü oyuncu oradaki fiyatları Türkiye’deki market fiyatlarıyla karşılaştırmayı da ihmal etmedi. İstanbullu Gelin, Organize İşler, Sen Çal Kapımı gibi önemli yapımlarda oynadığı rollerle tanınan Yeldan “Fiyatları TL’ye çevirmiyoruz birim olarak bakıyoruz. Enflasyon İngiltere’de %12-13’lere çıktığı için grevler çoğalmış. 5 aydır gelmiyorum, her şeye zam gelmiş. Kiralar da İstanbul gibi çok yüksek… Kokonatlı tuvalet kağıdı £5.80… Kesin bizi kıskanıyorlar ama net. Hissettim yani…” diyerek ülkemizdeki fiyatların oldukça yüksek olduğunu esprili bir paylaşımla dile getirdi.Kısa zamanda ünlü oyuncunun bu paylaşımına adeta yorum yağdı. Bazıları sanatçıya hak verirken Türkiye’deki fiyatların artık dayanılamaz sviyelere geldiğinden bahsettiler. Fakat bir kısmı ise her ülkenin kendine özgü şartları olduğunu belirterek ekonomideki sıkıntının geçici olduğundan bahsettiler.

Londra’ya taşınma sebebi oğlunun babasının yanına yerleşmesi oldu

Daha önce NTV’da Bambaşka Sohbetler programında Ceyda Düvenci’nin konuğu olarak katılan Neslihan Yeldan Londra’ya yerleşme aşamasında olduğunu belirterek "Benden kopmasını hazmetmeye çalışıyorum. Karşımda bir ergen var. Ergen anne ve babaların yardım alması gerekiyor, çocuk çok değişiyor" ifadelerini kullanmıştı. 14 yaşındaki oğlu Aslan Pollock’un babasının yanına yerleştiğini açıklayan ünlü oyuncu "Londra evim olsun istiyorum. Ayda bir İstanbul'a gelmek, işlerimi yapmak istiyorum, 2 küçük evim olsun İstanbul'da ve Londra'da. Aslan yüzünden böyle düşünür oldum. Aslan 11 yaşındayken, babası İngiliz olduğu için 'Ben Londra'da yaşamak istiyorum' dedi, oradaki eğitim sistemine geçip, İngiliz eğitimi ile yaşamak istedi. Üniversite için gitmek isterken 14 yaşında Londra'ya gitti. Burası benim ülkem ama, benim canım da başka ülkede şu an..." demişti.

23-04-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar