24 Nisan Salı 2018 Reyting Sonuçları

24 Nisan Salı 2018 Reyting Sonuçları
24 Nisan reyting sonuçları belli oldu. TOTAL, AB ve ABC+ reyting gruplarında Kadın ve Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizilerinin reyting yarışı nasıl sonuçlandı? Dünün reytingleri haber kanalları için nasıl sonuçlandı? İşte ayrıntılar;

TOTAL reyting sonuçları; Dün Fox TV ekranlarında yayınlanan Kadın dizisi 10,89 reyting oranıyla TOTAL'da birinci sırada yerleşirken listenin ikinci sıradasın Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, üçüncü sırada Kadın (Özet), dördüncü sırada Fatih Portakal ile Fox Ana Haber, beşinci sırada ise Survivor yarışması yer alırken, Star TV'nin Ufak Tefek Cinayetler dizisi altıncı sırada konumlanabildi.

24 Nisan Salı 2018 reytingleri ilk 100'ü görmek için tıklayın

AB reyting sonuçları; Kadın dizisi AB grubunda da 11,35 reytingle en çok izlenen dizi olmayı başardı. Üstelik en yakın rakibi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile arasında ciddi bir izlenme oranı farklı var. ATV'nin fenomen dizisi AB listesinde sadece 7,20 izlenme oranı alabilirken, TOTAL'de yedinci sırada yer alan Ufak Tefek Cinayetler diziside üçüncü sıraya yerleşti. Dördüncü sırada Kadın dizisinin özet bölümü yer alırken, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber AB grubunda da en çok izlenen 5 program arasına adını yazdırmayı başardı.

ABC1 reyting sonuçları; Kadın dizisi ABC1 reytinglerinde de birinci sırada yer alarak haftayı tüm grupların en çok izlenen dizisi olarak kapattı.Öte yandan TV8'de yayınlanan Survivor eski popilaritesini kaybetmiş olacak ki, TOTAL reyting sıralaması hariç diğer gruplarda ilk 5'e malesef giremedi.

 

 

25-04-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar