Arsenal - Atletico Madrid maçı hangi kanalda saat kaçta?

Arsenal - Atletico Madrid maçı hangi kanalda saat kaçta?
UEFA Avrupa Ligi yarı final heyecanı bu akşam başlıyor. Bir yanda gecenin en çok merak edilen Arsenal - Atletico Madrid diğer yanda Marsilya - Salzburg karşılaşması. Merakla beklenen maçlar hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak? İşte ayrıntılar;

Tüm dünyanın ilgiyle takip ettiği UEFA Avrupa Ligi yarı final karşılaşmaları bu akşam oynanacak. Arsenal evinde Atletico Madrid'i konuk ederken, Marsiya'da Salzburg ile mücadele edecek.

 Arsenal - Atletico Madrid maçı saat kaçta hangi kanalda?

26 Nisan Perşembe günü Emirates Stadyumu'nda saat 22:05'te başlayacak Arsenal - Atletico Madrid karşılaşması TRT SPOR'dan canlı ve şifresiz yayınlanacak. TRT Spor'u canlitv.com üzerinden hd kalitesinde izleyebileceksiniz. İngiltere ekibinin tek hedefi, sezon sonunda görevi bırakacak Arsene Wenger'i kupayla uğurlamak ve Şampiyonlar Ligi biletini kapmak. Öte yandan Atletico Madrid'de daha önce 2 kere kazandığı Avrupa Ligi kupasını tekrar müzesine götürmek istiyor.

TRT SPOR İZLE

Marsilya - Salzburg maçı saat kaçta hangi kanalda

Günün diğer merak edilen karşılaşamasıda Marsilya - Salzburg mücadelesi. Tivibu Spor 3 ekranlarından canlı yayınlanacak karşılaşma saat 22:05'te başlayacak.

 

26-04-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar